R o č n í k   2001

 

V ě s t n í k

 

ministerstva zdravotnictví

 

České republiky

 

 

 

 

 

Částka 3                               Vydáno:                                                  

 

 

OBSAH

 

 

metodická opatření

3.    Zajištění hlášení, diagnostiky a léčení Creutzfeld-Jakobovy nemoci (CJN) a nové varianty této nemoci (nvCJN)

 

ZPRÁVY A SDĚLENÍ

1.    Zveřejnění vydaných rozhodnutí o registraci léčivých přípravků, jejich změny, prodloužení a zrušení a povolení výjimek v roce 1999  (Část IX.)

2.    Průběžná informace o obecně závazných právních předpisech zpracovaných Ministerstvem zdravotnictví a publikovaných ve Sbírce zákonů – doplnění

 

 

 


M e t o d i c k á   o p a t ř e n í

 

3.

zajištění hlášení, diagnostiky a léčení Creutzfeld-Jakobovy nemoci (CJN) a nové varianty této nemoci (nvCJN)

 

Zn.: HEM-370-22.1.01/3238

Ref.: MUDr. Gustav Walter

 

Ministerstvo zdravotnictví  v souvislosti s výskytem onemocnění bovinní spongioformní encefalitidy (BSE) u hovězího dobytka, CJN a nvCJN v Evropě a v souladu se zjištěními, doporučeními a stanovisky Světové zdravotnické organizace vydává tento

 

m e t o d i c k ý   p o k y n*)

I. Hlášení a evidence

 

1. Každý, i suspektní případ lidské přenosné transmisivní spongioformní encefalopatie (CJN, nvCJN) podléhá povinnému hlášení podle § 62 zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a hlásí se místně příslušnému orgánu ochrany veřejného zdraví standardním způsobem jako všechna infekční onemocnění. Hlásí se všechny diagnózy Mezinárodní klasifikace nemocí kódu – A 81 (mimo A 81.1 a A 81.2).  Neohlášení případu , včetně suspektního je porušením shora zmíněného zákona a může být příslušným způsobem sankcionováno.

2.  Zařízení ochrany veřejného zdraví provede neprodleně po ohlášení místní šetření všech ohlášených případů jak ve zdravotnickém zařízení, tak i v rodině nemocného (zemřelého), včetně suspektních případů a výsledek ohlásí krajskému hygienikovi a současně i hlavnímu hygienikovi ČR (§ 67 cit. zákona).

3.  Zařízení ochrany veřejného zdraví zpracuje každý případ do systému EPIDAT, jak ve formě standardního evidenčního listu, tak i formou podrobného dotazníku, dále provede retrospektivní šetření všech hlášených a suspektních CJN a nvCJN od r.1985 v ISPO i EPIDAT a provede porovnání (viz bod I/4 aI/ 5). V rodinách pak provede retrospektivní šetření, podle podrobného dotazníku a podle dostupnosti dat.

4.  Zdravotnická zařízení ambulantní i lůžková poskytují součinnost ve vyhledávání potřebných dat (§ 45 cit. zákona), která shromažďují zařízení ochrany veřejného zdraví i retrospektivně ( data od roku 1985 do 30.6.2001). Jedná se o potvrzené a suspektní případy s dg. A 81.

5.  Všechna zdravotnická pracoviště prověří, zda je v nich řádně dodržován systém uchovávání zdravotnické dokumentace (zákon č. 97/1974 Sb., o archivnictví, ve znění pozdějších předpisů) tak, aby umožňoval v případě potřeby dostupnost dat v souvislosti s možnou CJN a nvCJN pro zařízení ochrany veřejného zdraví. Jedná se o data do r.1990 u pacientů, starších 45 let a od r.1991 u pacientů, starších 20 let.

Zejména se jedná o

- neurochirurgická pracoviště,

- oftalmologická pracoviště, provádějící transplantaci rohovky,

- transplantační pracoviště,

- pracoviště, používající lidské tkáně, především ta, kde se používá tvrdých plen mozkových, kde se používají tkáňová lepidla, kožní štěpy a alotransplantáty chlopní,

- stomatochirurgická pracoviště,

- pracoviště otorinolaryngologie,

- psychiatrická pracoviště.

6. Do všech zdravotnických registrů je třeba implantovat data, významná pro diagnostiku a léčení degenerativních onemocnění mozku (CJN, nvCJN) tak, aby byla kdykoliv dosažitelná jak v místě pracoviště, tak na centrální úrovni. Uvedená data budou k dispozici zařízením ochrany veřejného zdraví.

8.  Koordinací a dohledem nad sběrem dat a hlášením v ČR je pověřen předseda Poradního sboru hlavního hygienika ČR pro epidemiologii, MUDr.V.Polanecký (telefon 02/2421 2039, fax 02/2421 2335, e-mail: red @ iol.cz).

 

II. Klinické vyšetřování, diagnostika a léčení

 

1.  Ministerstvo zdravotnictví zřizuje Koordinační pracoviště pro diagnostiku a léčení CJN a nvCJN pro ČR na Neurologické klinice Fakultní Thomayerovy nemocnice v Praze. Toto pracoviště soustřeďuje suspektní nemocné s CJN a nvCJN a rozhoduje o způsobu dalšího léčení do té doby, než bude možno zajistit odpovídající protiepidemický režim a diagnostické technické podmínky i na dalších pracovištích, která určí Ministerstvo zdravotnictví.

2.  Ministerstvo zdravotnictví dále zřizuje  Národní referenční laboratoř pro transmisivní spongioformní encefalopatie (NRL TSE) na patologicko-anatomickém oddělení Fakultní Thomayerovy nemocnice v Praze. Laboratoř spolupracuje s určenými pracovišti Světové zdravotnické organizace a laboratorní, bioptická a imunologická vyšetření jsou prováděna ve spolupráci s laboratořemi Státní veterinární správy Praha a Jihlava. Datum zprovoznění této laboratoře bude oznámeno dodatečně. Toto pracoviště při dosažitelnosti tkání zemřelých na degenerativní onemocnění mozku od r.1990 provede i příslušná konziliární vyšetření.

3.  Zařízení ochrany veřejného zdraví provedou došetření všech známých zemřelých na degenerativní onemocnění mozku zpětně od r.1990.

4. S ohledem na neúplné znalosti a možný vývoj CJN nebo nvCJN budou veškeré tkáně a orgány od dárců podléhat evidenci tak, aby bylo možno přesně identifikovat dárce a jeho anamnestická data s ohledem na CJN nebo nvCJN.

5.  Pracoviště, kde bude prováděna hospitalizace a výkony (včetně stomatologických) u pacientů se susp. CJN nebo nvCJN předloží provozní řády, obsahující protiepidemický režim  ke schválení orgánům ochrany veřejného zdraví ve smyslu § 15 cit. zákona, nejpozději do 30.6.2001. Režim bude zajišťovat i ochranu pracovníků a bude zohledňován i při návrhu kategorizace pracovišť ve smyslu uvedeného zákona.

6. Transfúzní služba činí na základě pokynu Ministerstva zdravotnictví čj. 49450/00 ze dne 18.1.2001 opatření k zamezení dárcovství krve a krevních derivátů od osob, které pobývaly ve Velké Britanii a Francii déle než 6 měsíců od r.1980 do r. 1996. Toto opatření se nevztahuje na krev a její složky odebrané do doby platnosti tohoto pokynu, ani na již vyrobené transfúzní přípravky nebo look-back.

 

 

 

 

V Praze dne  25. ledna 2001                                                 prof.MUDr.B.Fišer,CSc. v.r.

                                                                                              ministr zdravotnictví 


 

 

Z P R Á V Y   A   S D Ě L E N Í

 

1.

Zveřejnění vydaných rozhodnutí o registraci léčivých přípravků, jejich změny, prodloužení a zrušení a povolení výjimek v roce 1999

(Část IX.)

 

Ministerstvo zdravotnictví podle § 7 písm. h) zákona č. 79/1997 Sb., o léčivech a o změnách a doplnění některých souvisejících zákonů zveřejňuje vydaná rozhodnutí o registraci léčivých přípravků, jejich změnách, prodloužení a zrušení a povolení výjimek v roce 1999

 

II. ZMĚNY V REGISTRACI

 

 

56/ 172/79-C

ADIURETIN  V: FERRING-LÉČIVA A.S, PRAHA, Česká republika. D: FERRING-LÉČIVA A.S, PRAHA, Česká republika. B: INJ 5X1ml/4rg kód SÚKL: 04070  ZR: Změna názvu přípravku (dříve Adiuretin SD).

----------------------------------------------------------------

46/ 095/91-S/C

AKNECOLOR V: SPIRIG AG, EGERKINGEN, Švýcarsko. D: SPIRIG AG, EGERKINGEN, Švýcarsko. B: CRM PST 1X30g kód SÚKL: 97018 ZR: Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna složení pomocných látek.

----------------------------------------------------------------

46/ 056/93-C

AKNEMYCIN  V: HERMAL KURT HERRMANN, REINBECK B.HAMBURG, Spolková republika Německo. D: HERMAL KURT HERRMANN, REINBECK B.HAMBURG, Spolková republika Německo. S: Erythromycinum   500 mg ve 25 ml nebo 1 g v 50 ml PP:  a) Skleněná částečně matová lékovka s nylonovým propustným uzávěrem v plastické zátce, šroubovací uzávěr, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. b) Skleněná čirá lékovka s nylonovým propustným uzávěrem v plastické  zátce,  šroubovací  uzávěr,  příbalová  informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: LIQ 1X25ml kód SÚKL: 97514; LIQ 1X50ml kód SÚKL: 97515  PE:  24  ZS:  Při teplotě do 25 oC. ZR:  Změna složení přípravku. Změna druhu obalu. Změna způsobu uchovávání. Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

50/ 765/92-C

AMILORID / HCT AL  V: ALIUD PHARMA GMBH &  CO.KG, LAICHINGEN,  Spolková republika Německo.  D: ALIUD PHARMA GMBH &  CO.KG, LAICHINGEN,  Spolková republika Německo. B: TBL 30 kód SÚKL: 55924; TBL 50 kód SÚKL: 83717; TBL 100 kód SÚKL: 83718  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele. Změna názvu přípravku (dříve Amilorid HCT AL, Aquaretic).

----------------------------------------------------------------

88/1205/93-C

ANTI-GRANULOCYTE BW 250/183  V: CIS BIO INTERNATIONAL, GIF SUR YVETTE CEDEX, Francie.  D: CIS BIO INTERNATIONAL, GIF SUR YVETTE CEDEX, Francie.  B: KIT 2X2LAHV. kód SÚKL: 66482 ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Anti-Granulozyte BW 250/183).

----------------------------------------------------------------

 

 

16/ 144/89-C

ANTITHROMBIN III IMMUNO V: ÖSTERREICHISCHES INSTITUTE FÜR HAEMODERIVATE  GMBH, VÍDEŇ, Rakousko. D: IMMUNO AG, VÍDEŇ, Rakousko. B:   INJ SIC 1X500UT+SOL. kód SÚKL: 93173; INJ SIC 1X1KU+SOLV.  kód SÚKL: 93174 Poznámka: Přípravek  je vyroben z lidské  krve. Přípravek podléhá povinnému hlášení SÚKL.

ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

19/ 139/92-S/C

ANTREX  V: ORION CORPORATION, ESPOO, Finsko. D: ORION CORPORATION, ESPOO, Finsko. B: INJ 10X2ml/6mg kód SÚKL: 59352; INJ 5X10ml/30mg kód SÚKL: 59351  ZS:  Při teplotě 2 až 8 oC, chránit před světlem.  ZR:  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

07/ 774/94-C

APO-ASA 325 mg  V: APOTEX INC., TORONTO, Kanada. D: APOTEX INC., TORONTO, Kanada. B: TBL OBD 100X325mg kód SÚKL: 70487  P: Volně prodejné. ZR:  Změna způsobu výdeje.

----------------------------------------------------------------

07/ 123/91-C

ASPRO  V: LABORATOIRES ROCHE NICHOLAS S.A., GAILLARD, Francie. D:   F.HOFFMANN-LA ROCHE LTD, BASILEJ, Švýcarsko. TBL 20X320mg kód SÚKL: 47272; TBL 40X320mg kód SÚKL: 47273  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

56/ 309/92-C

BECLOMET NASAL AQUA  V: ORION CORPORATION, TURKU, Finsko.  D: ORION CORPORATION, ORION PHARMACEUTICA, ESPOO, Finsko. B: SPR NAS 23ml 200DF   kód SÚKL: 47277  ZR: Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna názvu přípravku (dříve Beclomet Nasal Aqua 100 Ţg/dose nasal spray).

----------------------------------------------------------------

69/ 026/91-S/C

BECLOMET NASAL 50 Ţg/dose  V: ORION CORPORATION, TURKU, Finsko. D:   ORION CORPORATION, ORION PHARMACEUTICA, ESPOO, Finsko. B: SPR NAS 10ml 200DF kód SÚKL: 47278  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele. Změna názvu přípravku (dříve Beclomet Nasal 50 Ţg/dose nasal aerosol).

----------------------------------------------------------------

58/ 121/84-C

BETALOC SR 200 mg V: ASTRA PHARMACEUTICAL PRODUCTION AB, SÖDERTÄLJE, Švédsko.  D: ASTRA AB, SÖDERTÄLJE, Švédsko.  PP: Bílé až téměř bílé oválné bikonvexní tablety s oboustrannou půlící rýhou a vyraženým A/MD na jedné straně. B:   TBL RET 30X200mg kód SÚKL: 46981; TBL RET 100X200mg kód SÚKL: 46980 ZR:  Změna popisu přípravku.

----------------------------------------------------------------

42/ 074/91-S/C

BISEPTOL 120; BISEPTOL 480  V: PABIANICKIE ZAKLADY FARMACEUTYCZNE POLFA, PABIANICE, Polsko.  D: PABIANICKIE ZAKLADY FARMACEUTYCZNE POLFA, PABIANICE, Polsko.  B: TBL 20X480mg kód SÚKL: 03377; TBL 20X120mg         kód SÚKL: 03378  ZS:  Při pokojové teplotě, chránit před světlem. ZR: Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna názvu přípravku (dříve Biseptol). Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

42/ 002/89-S/C

BISEPTOL 480  V: WARSZAWSKIE ZAKLADY FARMACEUTYCZNE POLFA, WARSZAVA, Polsko. D: WARSZAWSKIE ZAKLADY FARMACEUTYCZNE POLFA, WARSZAVA, Polsko. PP: Bezbarvý nebo slabě nažloutlý roztok. B: INJ 10X5ml kód SÚKL: 11706 PE:  60 ZS:  Při teplotě do 25 oC, chránit před světlem. ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna popisu přípravku. Změna způsobu uchovávání. Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

14/1200/94-C

BRICANYL TURBUHALER 0.5 mg/dose V: ASTRA PHARMACEUTICAL PRODUCTION AB, SÖDERTÄLJE, Švédsko,  A.S.P. S.A., DUNKERQUE, Francie. D:   AB ASTRA, SÖDERTÄLJE, Švédsko. B:   PLV INH 200 dávek kód SÚKL: 62696 (S); PLV INH 200 dávek kód SÚKL: 47286 (F) ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

94/ 736/92-S/C

BUKOSAN  V: SLOVAKOFARMA A.S., HLOHOVEC, Slovenská republika. D:   SLOVAKOFARMA A.S., HLOHOVEC, Slovenská republika. B: LIQ 1X25ml kód SÚKL: 93202  ZR:  Změna registračního čísla (dříve 82/736/92-S/C).

----------------------------------------------------------------

94/ 687/97-C

CAPSICOLLE  V: CHEMOPHARMA A.S., ÚSTÍ NAD LABEM, Česká republika. D:   CHEMOPHARMA A.S., ÚSTÍ NAD LABEM, Česká republika. B: EMP MED 110mmX190mm  kód SÚKL: 12694  ZS: V suchu, při teplotě 5 až 25 oC. ZR:  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

15/ 100/91-S/C

CEFOTAXIME LEK 1 g; CEFOTAXIME LEK 2 g  V: LEK PHARMACEUTICAL AND  CHEMICAL  COMPANY, D.D., LJUBLJANA, Republika Slovinsko. D: LEK PHARMACEUTICAL AND  CHEMICAL  COMPANY, D.D., LJUBLJANA, Republika Slovinsko.  PP:  Lékovka z bezbarvého skla, bílá pryžová zátka, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka.  B: INJ SIC 1X1g kód SÚKL: 94176; INJ SIC 1X2g kód SÚKL: 94177  PE:  24  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna názvu přípravku (dříve Cefotaxime).  Změna lékové formy.  Změna druhu obalu.  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

86/ 671/69-C

CELASKON 100; CELASKON 250  V: LÉČIVA A.S., PRAHA, Česká republika. D:   LÉČIVA A.S., PRAHA, Česká republika. PP: Lahvička z hnědého skla s bílým šroubovacím uzávěrem  opatřeným pojistnou vložkou a pojistným proužkem, příbalová informace v jazyce českém, skládačka.  B: TBL 40X100mg kód SÚKL: 76188; TBL 30X250mg kód SÚKL: 78277  ZR:  Změna druhu obalu.

----------------------------------------------------------------

76/ 847/92-C

CHLORID SODNÝ 0.9% BRAUN  V: B.BRAUN MELSUNGEN AG, MELSUNGEN, Spolková republika Německo,  BRAUN MEDICAL S.A., BARCELONA, Španělsko, B.BRAUN MEDICAL LTD, ST.GALLEN, Švýcarsko. D: B.BRAUN MELSUNGEN AG, MELSUNGEN, Spolková republika Německo. B: INF 1X100ml(SKLO) kód SÚKL: 46449 (D); INF 20X100ml(SKLO) kód SÚKL: 47305 (D); INF 1X250ml(SKLO) kód SÚKL: 46455 (D); INF 10X250ml(SKLO) kód SÚKL: 47311 (D); INF 1X500ml(SKLO) kód SÚKL: 46456 (D); INF 10X500ml(SKLO) kód SÚKL: 47314 (D); INF 1X1000ml(SKLO) kód SÚKL: 46457 (D); INF 6X1000ml(SKLO) kód SÚKL: 47308 (D); INJ 1X10ml(PL.AMP.) kód SÚKL: 50760 (D); INJ 20X10ml(PL.AMP)  kód SÚKL: 46452 (D); INJ 1X20ml(PL.AMP.)  kód SÚKL: 50789 (D); INJ 20X20ml(PL.AMP)  kód SÚKL: 46453 (D); INF 1X100ml(PE)      kód SÚKL: 51365 (D); INF 20X100ml(PE) kód SÚKL: 51366 (D); INF 1X250ml(PE)      kód SÚKL: 46454 (D); INF 10X250ml(PE) kód SÚKL: 51367 (D); INF 1X500ml(PE)      kód SÚKL: 46450 (D); INF 10X500ml(PE) kód SÚKL: 51383 (D); INF 1X1000ml(PE)     kód SÚKL: 46451 (D); INF 10X1000ml(PE) kód SÚKL: 51384 (D); INF 1X500ml(VAK)     kód SÚKL: 46084 (D); INF 20X500ml(VAK) kód SÚKL: 50634 (D); INF 1X1000ml(VAK)    kód SÚKL: 46087 (D); INF 10X1000ml(VAK) kód SÚKL: 50676 (D); INF 1X2000ml(VAK) kód SÚKL: 46090 (D); INF 5X200OML(VAK) kód SÚKL: 50677 (D); INF 1X100ml(SKLO) kód SÚKL: 46065 (E); INF 20X100ml(SKLO) kód SÚKL: 47303 (E); NF 1X250ml(SKLO) kód SÚKL: 46071 (E); INF 10X250ml(SKLO) kód SÚKL: 47309 (E); NF 1X500ml(SKLO) kód SÚKL: 46072 (E); INF 10X500ml(SKLO) kód SÚKL: 47312 (E); NF 1X1000ml(SKLO) kód SÚKL: 46073 (E); INF 6X1000ml(SKLO) kód SÚKL: 47306 (E); NJ 1X10ml(PL.AMP.)  kód SÚKL: 50686 (E); INJ 20X10ml(PL.AMP)  kód SÚKL: 46068 (E); INJ 1X20ml(PL.AMP.) kód SÚKL: 50761 (E); INJ 20X20ml(PL.AMP)  kód SÚKL: 46069 (E); INF 1X100ml(PE) kód SÚKL: 50973 (E); INF 20X100ml(PE) kód SÚKL: 50977 (E); INF 1X250ml(PE) kód SÚKL: 46070 (E); INF 10X250ml(PE) kód SÚKL: 51049 (E); INF 1X500ml(PE) kód SÚKL: 46066 (E); INF 10X500ml(PE) kód SÚKL: 51164 (E); NF 1X1000ml(PE) kód SÚKL: 46067 (E); NF 10X1000ml(PE) kód SÚKL: 51245 (E); NF 1X500ml(VAK) kód SÚKL: 46085 (E); NF 20X500ml(VAK) kód SÚKL: 50518 (E); NF 1X1000ml(VAK) kód SÚKL: 46088 (E); NF 10X1000ml(VAK) kód SÚKL: 50542 (E); NF 1X2000ml(VAK) kód SÚKL: 46091 (E); NF 5X2000ml(VAK) kód SÚKL: 50633 (E); NF 1X100ml(SKLO) kód SÚKL: 46075 (CH); NF 20X100ml(SKLO) kód SÚKL: 47304 (CH); NF 1X250ml(SKLO) kód SÚKL: 46081 (CH); NF 10X250ml(SKLO) kód SÚKL: 47310 (CH); NF 1X500ml(SKLO) kód SÚKL: 46082 (CH); NF 10X500ml(SKLO) kód SÚKL: 47313 (CH); INF 1X1000ml(SKLO) kód SÚKL: 46083 (CH); INF 6X1000ml(SKLO) kód SÚKL: 47307 (CH); INJ 1X10ml(PL.AMP.) kód SÚKL: 50737 (CH); INJ 20X10ml(PL.AMP)  kód SÚKL: 46078 (CH); INJ 1X20ml(PL.AMP.) kód SÚKL: 50770 (CH); INJ 20X20ml(PL.AMP) kód SÚKL: 46079 (CH); INF 1X100ml(PE) kód SÚKL: 51246 (CH); INF 20X100ml(PE) kód SÚKL: 51309 (CH); INF 1X250ml(PE) kód SÚKL: 46080 (CH); INF 10X250ml(PE) kód SÚKL: 51311 (CH); INF 1X500ml(PE) kód SÚKL: 46076 (CH); INF 10X500ml(PE) kód SÚKL: 51312 (CH); INF 1X1000ml(PE) kód SÚKL: 46077 (CH); INF 10X1000ml(PE) kód SÚKL: 51341 (CH); INF 1X500ml(VAK) kód SÚKL: 46086 (CH); INF 20X500ml(VAK) kód SÚKL: 50453 (CH); INF 1X1000ml(VAK) kód SÚKL: 46089 (CH); INF 10X1000ml(VAK) kód SÚKL: 50490 (CH); INF 1X2000ml(VAK)    kód SÚKL: 46092 (CH); INF 5X2000ml(VAK) kód SÚKL: 50492 (CH)  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

42/ 054/91-S/C

CIPRINOL  V: KRKA D.D., NOVO MESTO, Republika Slovinsko. D: KRKA D.D., NOVO MESTO, Republika Slovinsko. S: Ciprofloxacini lactas 127 mg (odp. Ciprofloxacinum 100 mg) v 10 ml  PP: Čirý slabě žlutozelený roztok. Ampule z bezbarvého skla, tvarovaná fólie, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: INF 5X10ml/100mg kód SÚKL: 96040  PE:  36  ZS:  Při teplotě do 25 oC, chránit před světlem.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna lékové formy.  Změna složení přípravku.  Změna popisu přípravku.  Změna druhu obalu.  Změna způsobu uchovávání.  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

24/ 117/95-C

CLARINASE REPETABS V: SCHERING-PLOUGH LABO N.V., HEIST-OP-DEN-BERG, Belgie.  D: SCHERING-PLOUGH CENTRAL EAST AG, LUCERNE, Švýcarsko. B:   TBL RET 7  kód SÚKL: 64934; TBL RET 14 kód SÚKL: 83059  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

26/ 209/91-C

CLOTRIMAZOLUM GW  V: GLAXOWELLCOME POZNAŇ SA, POZNAŇ, Polsko. D: GLAXOWELLCOME POZNAŇ SA, POZNAŇ, Polsko. S: Clotrimazolum                                   200 mg  B: CRM 1X20g 1% kód SÚKL: 47276  PE:  36  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna názvu přípravku (dříve Clotrimazolum Polfa).  Změna složení přípravku.  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

 

 

14/1013/92-S/C

CROMOLYN  V: ORION CORPORATION, ESPOO, Finsko. D: ORION CORPORATION, ESPOO, Finsko. B: INH CPS 50 kód SÚKL: 68835; INH CPS 100 kód SÚKL: 69419; INH CPS 100+INHAL. kód SÚKL: 69420  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele. Změna lékové formy.

----------------------------------------------------------------

95/ 452/92-C

DEXALTIN ORAL PASTE  V: NIPPON KAYAKU, TOKYO, Japonsko.  D: NIPPON KAYAKU, TOKYO, Japonsko.  B: PST 1X5g kód SÚKL: 64951; PST 10X5g kód SÚKL: 96959  ZR:  Změna registračního čísla (dříve 82/452/92-C).  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

26/ 148/91-C

DIFLUCAN I.V.  V: PFIZER S.A., AMBOISE CEDEX, Francie. D: PFIZER INC., NEW YORK, Spojené státy americké.  B: INF 1X25ml 2mg/ml kód SÚKL: 64948; INF 1X50ml 2mg/ml kód SÚKL: 64947; INF 1X100ml 2mg/ml kód SÚKL: 64946  ZR: Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

26/ 171/96-C

DIFLUCAN 50 mg/5 ml; DIFLUCAN 200 mg/5 ml  V: PFIZER S.A., AMBOISE CEDEX, Francie. D: PFIZER INC., NEW YORK, Spojené státy americké. B: PLV PRO SUS 1X35ml   kód SÚKL: 64950  50mg/5ml; PLV PRO SUS 1X35ml kód SÚKL: 64949  200mg/5ml  ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

26/ 121/91-C

DIFLUCAN 50 mg; DIFLUCAN 100 mg; DIFLUCAN 150 mg; DIFLUCAN 200 mg  V:   PFIZER S.A., AMBOISE CEDEX, Francie.  D: PFIZER INC., NEW YORK, Spojené státy americké. CPS 7X50mg kód SÚKL: 64940; CPS 7X100mg kód SÚKL: 64943; CPS 28X100mg kód SÚKL: 64942; CPS 1X150mg kód SÚKL: 64941; CPS 2X150mg kód SÚKL: 64944; CPS 10X200mg kód SÚKL: 64945  ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

68/ 711/95-C

DOGMATIL 200 mg tbl.  V: SYNTHÉLABO GROUPE, QUETIGNY, Francie. D:   LABORATOIRES SYNTHÉLABO/SYNTHÉLABO GROUPE, LE PLESSIS      ROBINSON, Francie.  B:  TBL 12X200mg kód SÚKL: 89923; TBL 120X200mg kód SÚKL: 64590  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

63/ 142/81-C

DORSIFLEX 200 mg  V: LEK, PHARMACEUTICAL  AND  CHEMICAL  COMPANY D.D., LJUBLJANA,  Republika Slovinsko.  D: LEK, PHARMACEUTICAL AND  CHEMICAL  COMPANY D.D., LJUBLJANA, Republika Slovinsko. S: Mephenoxalonum                                  200 mg  PP:  PVC/Al blistr, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B:   TBL 30X200mg kód SÚKL: 85656  ZS:  Při teplotě do 25 oC, chránit před světlem.  ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna názvu přípravku (dříve Dorsiflex). Změna složení přípravku. Změna druhu obalu. Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

94/ 699/92-C

DR.THEISS SPITZWEGERICH HUSTENSAFT  V: NATURWAREN OHG, DR.PETER THEISS, HOMBURG, Spolková republika Německo. D: NATURWAREN OHG, DR.PETER THEISS, HOMBURG, Spolková republika Německo. PP: Lékovka z hnědého skla, PP šroubovací uzávěr, PE těsnící vložka,  štítek,   příbalová  informace  v   jazyce  českém,  papírová skládačka. B: SIR 1X100ml kód SÚKL: 92243; SIR 1X250ml kód SÚKL: 66790  ZR:  Změna složení pomocných látek.  Změna druhu obalu.

----------------------------------------------------------------

 

88/ 292/92-C

DRYGEN 99Tc Technetium generator  V: IZOTOP-INSTITUTE OF ISOTOPES CO. LTD, BUDAPEŠTŤ, Maďarsko.  D: AMERSHAM SORIN  S.R.L.,  VIA  CRESCENTINO,  SALUGGIA  (VC), Itálie.  B: RAD GEN 2.5GBq kód SÚKL: 60057; RAD GEN 5GBq        kód SÚKL: 60058; RAD GEN 7.5GBq kód SÚKL: 60059; RAD GEN 10GBq kód SÚKL: 60060; RAD GEN 12.5GBq kód SÚKL: 60061; RAD GEN 15GBq kód SÚKL: 60062; RAD GEN 20GBq kód SÚKL: 60063; RAD GEN 25GBq kód SÚKL: 60064  ZR:  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

80/ 141/92-S/C

DUPHALAC  V: SOLVAY PHARMACEUTICALS B.V.OLST, Nizozemí.  D: SOLVAY PHARMACEUTICALS B.V., WEESP, Nizozemí.  S: Lactulosum 133.4 g v 200 ml nebo 200.1 g v 300 ml nebo  333.5 g v 500 ml  B: SIR 1X200ml  kód SÚKL: 62563; SIR 1X300ml          kód SÚKL: 62564; SIR 1X500ml  kód SÚKL: 62565  ZS:  Při teplotě 10 - 25 oC.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna složení přípravku.  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

56/ 011/87-S/C

DUPHASTON  V: SOLVAY PHARMACEUTICALS B.V.OLST, Nizozemí.  D: SOLVAY PHARMACEUTICALS B.V., WEESP, Nizozemí.  PP: Bílé ploché kulaté tablety se zkosenými hranami, na jedné straně vyraženo "S", na druhé straně půlící rýha, na obou      polovinách vyraženo "155".  B: TBL 20X10mg kód SÚKL: 93136  ZS:  Při teplotě 0 až 25 oC, v suchu.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna popisu přípravku. Změna velikosti balení.  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

65/ 718/97-C

DUROGESIC 75 Ţg/h  V: ALZA CORPORATION, VACAVILLE, Spojené státy americké,

JANSSEN PHARMACEUTICA, BEERSE, Belgie.  D: JANSSEN PHARMACEUTICA, BEERSE, Belgie.  B: EMP 5X30cm2  kód SÚKL: 84153 (USA); EMP 5X30cm2 kód SÚKL: 47285 (B)  Poznámka: Pozor! léková závislost 1.  ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

46/ 527/92-S/C

ECLARAN 5  V: PIERRE FABRE MÉDICAMENT, GIEN CEDEX, Francie.  D: PIERRE FABRE MÉDICAMENT, BOULOGNE CEDEX, Francie. S: Benzoylis peroxidum                            2.25 g  PP: Bílý gel charakteristické vůně. Polyetylenová tuba se šroubovacím polypropylenovým uzávěrem,  příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B:   GEL 1X45g  kód SÚKL: 47279  ZS:  Za obyčejné teploty, chránit před světlem.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna složení přípravku.  Změna popisu přípravku.  Změna druhu obalu.  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

46/ 528/92-S/C

ECLARAN 10  V: PIERRE FABRE MÉDICAMENT, BOULOGNE CEDEX, Francie. D:   PIERRE FABRE MÉDICAMENT, BOULOGNE CEDEX, Francie. S: Benzoylis peroxidum                             4.5 g  PP:  Bílý gel charakteristické vůně. Polyetylenová tuba se šroubovacím uzávěrem, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: GEL 1X45g  kód SÚKL: 98209

ZS:  Za obyčejné teploty, chránit před světlem.  ZR:  Změna složení přípravku.  Změna popisu přípravku.  Změna druhu obalu.  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

46/ 168/97-C

ELOCOM  V: SCHERING-PLOUGH LABO N.V., HEIST-OP-DEN-BERG, Belgie. D:   SCHERING-PLOUGH CENTRAL EAST AG, LUCERNE, Švýcarsko. B: LOT 1X20ml           kód SÚKL: 88856  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

 

46/ 237/90-C

ELOCOM  V: SCHERING-PLOUGH LABO N.V., HEIST-OP-DEN-BERG, Belgie.  D:   SCHERING-PLOUGH CENTRAL EAST AG, LUCERNE, Švýcarsko. B: CRM 1X10g 0.1%      kód SÚKL: 47299; CRM 1X15g 0.1% kód SÚKL: 81693; CRM 1X30g 0.1% kód SÚKL: 47300; CRM 1X50g 0.1% kód SÚKL: 47301; CRM 1X100g 0.1% kód SÚKL: 47302  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

46/ 217/90-C

ELOCOM  V: SCHERING-PLOUGH LABO N.V., HEIST-OP-DEN-BERG, Belgie. D:   SCHERING-PLOUGH CENTRAL EAST AG, LUCERNE, Švýcarsko. B: UNG 1X10g 0.1%      kód SÚKL: 76974; UNG 1X15g 0.1% kód SÚKL: 76975; UNG 1X30g 0.1% kód SÚKL: 76976; UNG 1X50g 0.1% kód SÚKL: 76977; UNG 1X100g 0.1% kód SÚKL: 76978 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

76/ 034/92-S/C

ELOHAEST 6%  V: FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko.  D:  FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko.  B: INF 1X250ml(SKLO) kód SÚKL: 98350; INF 1X500ml(SKLO) kód SÚKL: 98351; INF 1X500ml(PLAST) kód SÚKL: 98352; INF 1X500ml(VAK) kód SÚKL: 75007  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele. Změna názvu přípravku (dříve Elohäst 6%)

----------------------------------------------------------------

76/ 019/90-S/C

ELOLIPID 10%; ELOLIPID 20%  V: FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko.

D:   FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko. B: INF 1X100ml 10% kód SÚKL: 96032; INF 1X250ml 10% kód SÚKL: 96033; INF 1X500ml 10% kód SÚKL: 96034; INF 1X100ml 20% kód SÚKL: 96036; INF 1X250ml 20% kód SÚKL: 96037; INF 1X500ml 20%      kód SÚKL: 96038  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

01/ 938/97-C

EMLA NÁPLAST  V: ASTRA AB, SÖDERTÄLJE, Švédsko.  D: ASTRA AB, SÖDERTÄLJE, Švédsko.  B: EMP MED 2ks kód SÚKL: 53772;  EMP MED 20ks kód SÚKL: 01679  P:   Volně prodejné.  ZR:  Změna způsobu výdeje.

----------------------------------------------------------------

42/ 146/73-C

ENDIARON  V:  GALENA, A.S., OPAVA-KOMÁROV, Česká republika.  D: GALENA, A.S., OPAVA-KOMÁROV, Česká republika.  S: Cloroxinum 2 g ve 100 ml  PP:  Suspeze zakalená, hnědá, stáním částečně sedimentující, příjemného zápachu, chuti sladké, později slabě nahořklé. B: SUS 1X100ml 2% kód SÚKL: 01951  ZS: Při teplotě do 25 oC, chránit před světlem.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna registračního čísla (dříve 02/146/73-C).  Změna složení přípravku.  Změna popisu přípravku.  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

06/ 190/89-C

ENERBOL FORTE  V: PLIVA KRAKÓW, ZAKLADY FARMACEUTYCZNE S.A, KRAKÓW, Polsko. D: PLIVA KRAKÓW, ZAKLADY FARMACEUTYCZNE S.A, KRAKÓW, Polsko.  B: TBL OBD 50X200mg kód SÚKL: 93569  ZR: Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

06/ 240/72-C

ENERBOL  V: PLIVA KRAKÓW, ZAKLADY FARMACEUTYCZNE S.A, KRAKÓW, Polsko. D: PLIVA KRAKÓW, ZAKLADY FARMACEUTYCZNE S.A, KRAKÓW, Polsko. B:  DRG 20X100mg kód SÚKL: 03024; DRG 100X100mg kód SÚKL: 31158  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

46/ 957/92-S/C

ERYFLUID  V: PEIRRE FABRE MÉDICAMENT, CHATEAURENARD, Francie. D:   PIERRE FABRE MÉDICAMENT, BOULOGNE, Francie. PP: Čirý bezbarvý roztok zápachu po etanolu.  B: SOL 1X30ml  kód SÚKL: 98204; SOL 1X100ml kód SÚKL: 75285  ZS: Při teplotě 15 až 25 oC, chránit před světlem. ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna popisu přípravku. Změna druhu obalu. Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

09/ 018/96-C

FAMOSAN 20 mg; FAMOSAN 40 mg  V: PRO.MED.CS PRAHA A.S., PRAHA, Česká republika. D: PRO.MED.CS PRAHA A.S., PRAHA, Česká republika. B: TBL OBD 20X20mg kód SÚKL: 96193; TBL OBD 500X20mg kód SÚKL: 47262; TBL OBD 10X40mg kód SÚKL: 83206; TBL OBD 20X40mg kód SÚKL: 96194; TBL OBD 500X40mg kód SÚKL: 47263  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

46/ 161/91-C

FLUCINAR  V: PRZEDSIEBIORSTVO FARMACEUTYCZNE  JELFA  S.A,  JELENIA  GÓRA, Polsko. D: PRZEDSIEBIORSTVO FARMACEUTYCZNE  JELFA  S.A,  JELENIA  GÓRA,  Polsko.  B: GEL 15g 0.025% kód SÚKL: 42182  ZS:  Při teplotách 5 až 15 oC.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

87/ 304/91-C

FLUOSSEN  V:  ICN POLFA, RZESZOW S.A., RZESZOW, Polsko.  D: ICN POLFA, RZESZOW S.A., RZESZOW, Polsko.  B: TBL OBD 30X15mg  kód SÚKL: 91080  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

30/ 365/98-C

FLUXONIL 20 mg V: ORION CORPORATION, ESPOO, Finsko. D: ORION CORPORATION, ESPOO, Finsko.  B: CPS 30X20mg kód SÚKL: 47274; CPS 100X20mg         kód SÚKL: 47275  ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Seronil 20 mg).

----------------------------------------------------------------

14/ 156/98-C

FORADIL  V: NOVARTIS PHARMA, BASILEJ, Švýcarsko.  D: NOVARTIS PHARMA, BASILEJ, Švýcarsko. B: CPS INH 30X12rg+INH. kód SÚKL: 84385; CPS INH 60X12rg+INH.  kód SÚKL: 64935  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

59/ 175/91-C

FSME-IMMUN Injekt S  V: IMMUNO AG, VÍDEŇ, Rakousko. D: IMMUNO AG, VÍDEŇ, Rakousko.  B:  INJ 1X0.5ml kód SÚKL: 59202; INJ 10X0.5ml kód SÚKL: 59203; INJ 100X0.5ml kód SÚKL: 59204  PE:  18  Poznámka: Přípravek  je vyroben z lidské  krve. Přípravek podléhá povinnému hlášení SÚKL.  ZR:  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

76/ 232/92-C

GLUKÓZA 5 BRAUN  V: B.BRAUN MELSUNGEN AG, MELSUNGEN, Spolková republika Německo,  BRAUN MEDICAL S.A., RUBI, Španělsko,  BRAUN MEDICAL LTD, St.GALLEN, Švýcarsko. D: B.BRAUN MELSUNGEN AG, MELSUNGEN, Spolková republika Německo.  B: INJ 1X10ml(PLAST) kód SÚKL: 96875 (D); INJ 20X10ml(PLAST)   kód SÚKL: 47241 (D); INJ 1X20ml(PLAST) kód SÚKL: 96876 (D); INJ 20X20ml(PLAST)   kód SÚKL: 47238 (D); INF 1X100ml(SKLO) kód SÚKL: 96871 (D); INF 1X100ml(PLAST)   kód SÚKL: 47252 (D); INF 20X100ml(SKLO) kód SÚKL: 47227 (D); INF 20X100ml(PLAST)  kód SÚKL: 47256 (D); INF 1X250ml(SKLO) kód SÚKL: 97679 (D); INF 1X250ml(PLAST) kód SÚKL: 96872 (D); INF 10X250ml(SKLO) kód SÚKL: 47229 (D); INF 10X250ml(PLAST) kód SÚKL: 47249 (D); INF 1X500ml(SKLO) kód SÚKL: 97680 (D); INF 1X500ml(PLAST) kód SÚKL: 96873 (D); INF 10X500ml(SKLO) kód SÚKL: 47232 (D); INF 10X500ml(PLAST)  kód SÚKL: 47244 (D); INF 1X1000ml(SKLO)   kód SÚKL: 97681 (D); INF 1X1000ml(PLAST) kód SÚKL: 96874 (D); INF 6X1000ml(SKLO) kód SÚKL: 47235 (D); INF 10X1000ml-PLAST  kód SÚKL: 47247 (D); INJ 1X10ml(PLAST) kód SÚKL: 46998 (E); INJ 20X10ml(PLAST) kód SÚKL: 47242 (E); INJ 1X20ml(PLAST) kód SÚKL: 46999 (E); INJ 20X20ml(PLAST)   kód SÚKL: 47239 (E); INF 1X100ml(SKLO) kód SÚKL: 46994 (E); INF 1X100ml(PLAST) kód SÚKL: 47253 (E); INF 20X100ml(SKLO) kód SÚKL: 47226 (E); INF 20X100ml(PLAST)  kód SÚKL: 47257 (E); INF 1X250ml(SKLO) kód SÚKL: 47007 (E); INF 1X250ml(PLAST) kód SÚKL: 46995 (E); INF 10X250ml(SKLO) kód SÚKL: 47230 (E); INF 10X250ml(PLAST) kód SÚKL: 47250 (E); INF 1X500ml(SKLO) kód SÚKL: 47008 (E); INF 1X500ml(PLAST) kód SÚKL: 46996 (E); INF 10X500ml(SKLO) kód SÚKL: 47231 (E); INF 10X500ml(PLAST) kód SÚKL: 47243 (E); INF 1X1000ml(SKLO) kód SÚKL: 47009 (E); INF 1X1000ml(PLAST)  kód SÚKL: 46997 (E); INF 6X1000ml(SKLO) kód SÚKL: 47236 (E); INF 10X1000ml-PLAST  kód SÚKL: 47248 (E); INJ 1X10ml(PLAST) kód SÚKL: 47015 (CH); INJ 20X10ml(PLAST) kód SÚKL: 47240 (CH); INJ 1X20ml(PLAST) kód SÚKL: 47016 (CH); INJ 20X20ml(PLAST) kód SÚKL: 47237 (CH); INF 1X100ml(SKLO) kód SÚKL: 47011 (CH); INF 1X100ml(PLAST) kód SÚKL: 47254 (CH); INF 20X100ml(SKLO) kód SÚKL: 47225 (CH); INF 20X100ml(PLAST)  kód SÚKL: 47255 (CH); INF 1X250ml(SKLO) kód SÚKL: 47024 (CH); INF 1X250ml(PLAST) kód SÚKL: 47012 (CH); INF 10X250ml(SKLO)   kód SÚKL: 47228 (CH); INF 10X250ml(PLAST)  kód SÚKL: 47251 (CH); INF 1X500ml(SKLO) kód SÚKL: 47025 (CH); INF 1X500ml(PLAST)   kód SÚKL: 47013 (CH)

INF 10X500ml(SKLO) kód SÚKL: 47233 (CH); INF 10X500ml(PLAST)  kód SÚKL: 47245 (CH); INF 1X1000ml(SKLO) kód SÚKL: 47026 (CH); INF 1X1000ml(PLAST)  kód SÚKL: 47014 (CH); INF 6X1000ml(SKLO) kód SÚKL: 47234 (CH); INF 10X1000ml-PLAST kód SÚKL: 47246 (CH)  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

61/ 113/73-C

GUTTALAX V: BOEHRINGER INGELHEIM S.P.A., FIRENZE, Itálie. D:   BOEHRINGER INGELHEIM INTERNATIONAL GMBH, INGELHEIM AM RHEIN,      Spolková republika Německo. S: Natrii picosulfas 7.5 mg v 1 ml  nebo 75 mg v 10 ml nebo      112.5 mg v 15 ml nebo 225 mg v 30 ml  B:  GTT 1X7.5ml kód SÚKL: 47268; GTT 1X10ml           kód SÚKL: 02823; GTT 1X15ml  kód SÚKL: 78227; GTT 1X30ml kód SÚKL: 47269  ZR:  Změna složení přípravku.  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

76/ 287/73-C

HAEMACCEL  V: HOECHST MARION ROUSSEL DUETSCHLAND  GMBH, MARBURG,  Spolková republika Německo. D: HOECHST MARION ROUSSEL DEUTSCHLAND  GMBH, FRANKFURT AM MAIN,  Spolková republika Německo. INF 10X500ml kód SÚKL: 62639; INF 14X500ml kód SÚKL: 64933  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

16/ 139/92-C

HAEMOCTIN SDH 250  V: BIOTEST PHARMA GMBH, DREIEICH, Spolková republika Německo.  D: BIOTEST PHARMA GMBH, DREIEICH, Spolková republika Německo. B:   INJ SIC 1X250UT+SOL. kód SÚKL: 60379; INJ SIC 1X500UT+SOL. kód SÚKL: 60380; INJ SIC 1X1KU+SOLV. kód SÚKL: 60381 ZS:  Při teplotě do 25 oC po dobu 2 let. Poznámka: Přípravek  je vyroben z lidské  krve. Přípravek podléhá povinnému hlášení SÚKL.

ZR:  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

32/ 328/91-C

HIBICET HOSPITAL CONCENTRATE  V: ZENECA LTD, MACCLESFIELD, Velká Británie. D: ZENECA LTD, MACCLESFIELD, Velká Británie. PP: Čirá tmavooranžová kapalina borovicového zápachu. Kanystry z  plastické hmoty  se   šroubovacím  uzávěrem,      příbalová informace v jazyce českém.  B: LIQ 1X1000ml kód SÚKL: 96427; LIQ 1X5000ml         kód SÚKL: 96428  ZS:  Při teplotě 15 až 25 oC.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna popisu přípravku.  Změna druhu obalu.  Změna velikosti balení. Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

32/ 506/92-S/C

HIBISCRUB  V: ZENECA LIMITED, MACCLESFIELD, Velká Británie.  D: ZENECA LIMITED, MACCLESFIELD, Velká Británie.  B:  LIQ 1X250ml  kód SÚKL: 44002; LIQ 1X500ml  kód SÚKL: 44004; LIQ 1X1000ml kód SÚKL: 44001; LIQ 1X5000ml kód SÚKL: 44003  ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

30/ 006/80-S/C

HYDIPHEN 25  V: ARZNEIMITTELWERK DRESDEN GMBH, RADEBEUL, Spolková republika Německo.  D: ARZNEIMITTELWERK DRESDEN GMBH, RADEBEUL, Spolková republika Německo.  S: Clomipramini hydrochloridum  25 mg  PP:  Světle fialové kulaté bikonvexní dražé s hladkým povrchem.  Pergamin/Al/PVC blistr, příbalová informace v českém jazyce, papírová skládačka.  B: DRG 50X25mg kód SÚKL: 20857  ZS:  Při teplotě 15 až 25 oC.  ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Hydiphen).  Změna registračního čísla (dříve 68/006/80-S/C).  Změna složení přípravku.  Změna popisu přípravku. Změna druhu obalu. Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

33/ 701/93-C

IMIGRAN  V: GLAXO WELLCOME OPERATIONS, BARNARD CASTLE, Velká Británie.  D:  GLAXO GROUP LTD, GREENFORD, MIDDLESEX, Velká Británie.  PP:  Čirý bezbarvý až světle žlutý roztok.  a) 2 cartridge s pryžovým pístem odděleně uloženy a uzavřeny  víčkem  v  neprůhledném  PP   vyměnitelném  zásobníku  a  PP autoinjector, obojí  vloženo do neprůhledného  PP ochranného pouzdra,  příbalová  informace  v  jazyce  českém,  papírová  skládačka. b) 2 cartridge s pryžovým pístem odděleně uloženy a uzavřeny      víčkem v  neprůhledném PP vyměnitelném zásobníku, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: INJ 2X0.5ml/6mg kód SÚKL: 47280 (2XSTŘ.+AUTOINJ.+POUZD.)

INJ 2X0.5ml/6mg  kód SÚKL: 47281 (2XSTŘ.POSUVNÁ+AUTOINJ.)  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna popisu přípravku.  Změna druhu obalu.

----------------------------------------------------------------

46/ 206/87-C

INOXITAN  V: GALENA, A.S., OPAVA, Česká republika.  D: GALENA, A.S., OPAVA, Česká republika.  S: Benzoylis peroxidum 5 g ve 100 ml B: LOT 1X100ml/5g kód SÚKL: 91816  PE:  24  ZS:  Při teplotě do 25 oC, chránit před světlem.  ZR: Změna složení přípravku.  Změna způsobu uchovávání.  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

83/ 240/89-C

ISO MACK RETARD 60 mg; ISO MACK RETARD 120 mg  V: HEINRICH  MACK   NACHF.,  ILLERTISSEN, Spolková  republika Německo. D: HEINRICH MACK   NACHF.,  ILLERTISSEN, Spolková  republika Německo. B: CPS 50X60mg kód SÚKL: 95062; CPS 100X60mg kód SÚKL: 94297; CPS 20X120mg kód SÚKL: 94298; CPS 50X120mg kód SÚKL: 94299; CPS 100X120mg kód SÚKL: 94300  ZR:  Změna názvu přípravku (dříve ISO MACK RETARD).  Změna lékové formy.

----------------------------------------------------------------

83/ 111/81-C

ISO MACK RETARD 20 mg  V: HEINRICH  MACK   NACHF.,  ILLERTISSEN,   Spolková  republika Německo. D: HEINRICH  MACK   NACHF.,  ILLERTISSEN,   Spolková  republika Německo. B:  CPS RET 20X20mg kód SÚKL: 85738; CPS RET 50X20mg  kód SÚKL: 04104; CPS RET 100X20mg kód SÚKL: 85740; CPS RET 500X20mg kód SÚKL: 90545  ZR:  Změna lékové formy.

----------------------------------------------------------------

 

 

43/ 172/87-C

ISOCHOL  V: LÉČIVA A.S., PRAHA, Česká republika. D: LÉČIVA A.S., PRAHA, Česká republika.  PP:  Skleněná lahvička  s PE  uzávěrem  s  pojistnou  vložkou, příbalová informace v jazyce českém, skládačka. B: DRG 30X400mg(LAHV.) kód SÚKL: 93157; DRG 30X400mg(BLIS.)  kód SÚKL: 97881  ZR:  Změna druhu obalu.

----------------------------------------------------------------

64/ 327/98-C

JODID DRASELNÝ 2% UNIMED PHARMA  V: UNIMED-PHARMA S.R.O., BRATISLAVA, Slovenská republika.  D: UNIMED-PHARMA S.R.O., BRATISLAVA, Slovenská republika.  B: GTT OPH 1X10ml kód SÚKL: 56118  PE:  24  ZR:  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

64/ 328/98-C

JODID DRASELNÝ A SODNÝ 2% UNIMED PHARMA  V: UNIMED-PHARMA S.R.O., BRATISLAVA, Slovenská republika. D: UNIMED-PHARMA S.R.O., BRATISLAVA, Slovenská republika.  B: GTT OPH 1X10ml  kód SÚKL: 56119  PE:  24  ZR:  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

20/1199/93-C

KYTRIL inj/inf  V: SMITHKLINE   BEECHAM    PHARMACEUTICALS,   CRAWLEY,   Velká Británie. D: SMITHKLINE   BEECHAM   PHARMACEUTICALS,   BRENTFORD,  Velká Británie.  B: INJ INF 5X3ml/3mg kód SÚKL: 09122  ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

46/ 165/86-C

LATICORT  V: PRZEDSIEBIORSTVO FARMACEUTYCZNE  JELFA  S.A.,  JELENIA GÓRA, Polsko. D: PRZEDSIEBIORSTVO FARMACEUTYCZNE  JELFA  S.A.,  JELENIA GÓRA,  Polsko.  B: UNG 1X15g 0.1% kód SÚKL: 91078  ZS:  Při teplotě 5 až 15 oC.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

46/ 166/86-C

LATICORT  V: PRZEDSIEBIORSTVO FARMACEUTYCZNE  JELFA  S.A.,  JELENIA GÓRA, Polsko.  D: PRZEDSIEBIORSTVO FARMACEUTYCZNE JELFA  S.A.,  JELENIA GÓRA, Polsko. B: CRM 1X15g 0.1% kód SÚKL: 91077  ZS:  V chladu.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele. Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

48/ 363/96-C

LEVOVIST  V: SCHERING AG, BERLIN, Spolková republika Německo.  D: SCHERING AG, BERLIN, Spolková republika Německo.  B: INJ SIC 1X2.5g+SOL. kód SÚKL: 44094; INJ SIC 1X4g+SOLV. kód SÚKL: 43916  ZR:  Změna lékové formy.

----------------------------------------------------------------

31/ 685/96-C

LIPANOR  V: SANOFI WINTHROP INDUSTRIE, AMBARES, Francie, SANOFI WINTHROPPRODUTOS FRAMCEUTICOS, ALCABIDECHE - CARCAVELOS, Portugalsko.  D:  SANOFI WINTHROP, GENTILLY, Francie.  B: CPS 20X100mg kód SÚKL: 47294 (F); CPS 30X100mg kód SÚKL: 84430 (F); CPS 60X100mg kód SÚKL: 47295 (F); CPS 20X100mg kód SÚKL: 47296 (P); CPS 30X100mg kód SÚKL: 47297 (P) CPS 60X100mg kód SÚKL: 47298 (P)  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

83/ 265/90-C

LOMIR  V: NOVARTIS PHARMA AG, BASILEJ, Švýcarsko.  D: NOVARTIS PHARMA AG, BASILEJ, Švýcarsko.  B: TBL 28X2.5mg  kód SÚKL: 93686; TBL 30X2.5mg kód SÚKL: 62524  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

46/ 151/86-C

LORINDEN A  V: PRZEDSIEBIORSTVO FARMACEUTYCZNE JELFA  S.A.,  JELENIA GÓRA,  Polsko. D: PRZEDSIEBIORSTVO FARMACEUTYCZNE JELFA  S.A.,  JELENIA GÓRA, Polsko. B: UNG 1X15g kód SÚKL: 03987  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

46/ 152/86-C

LORINDEN C  V: PRZEDSIEBIORSTVO FARMACEUTYCZNE JELFA  S.A.,  JELENIA GÓRA, Polsko. D: PRZEDSIEBIORSTVO FARMACEUTYCZNE  JELFA  S.A.,  JELENIA GÓRA,  Polsko.  B: UNG 1X15g kód SÚKL: 03405  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

65/ 208/98-C

M-ESLON SR 10  V: ETHYPHARM, HOUDAN, Francie.  D: GRÜNENTHAL GMBH, STOLBERG, Spolková republika Německo. S: Morphini sulfas pentahydricus 10 mg B:   CPS RET 20X10mg kód SÚKL: 88834; CPS RET 50X10mg kód SÚKL: 55939; CPS RET 100X10mg kód SÚKL: 55940  Poznámka: Pozor! Léková závislost 1.  ZR:  Změna složení přípravku.

----------------------------------------------------------------

65/ 209/98-C

M-ESLON SR 30  V: ETHYPHARM, HOUDAN, Francie.  D: GRÜNENTHAL GMBH, STOLBERG, Spolková republika Německo. S: Morphini sulfas pentahydricus 30 mg B:   CPS RET 20X30mg kód SÚKL: 88835; CPS RET 50X30mg kód SÚKL: 55941; CPS RET 100X30mg kód SÚKL: 55942 Poznámka: Pozor! Léková závislost 1. ZR:  Změna složení přípravku.

----------------------------------------------------------------

65/ 210/98-C

M-ESLON SR 60  V: ETHYPHARM, HOUDAN, Francie. D: GRÜNENTHAL GMBH, STOLBERG, Spolková republika Německo. S: Morphini sulfas pentahydricus 60 mg B:   CPS RET 20X60mg kód SÚKL: 88839; CPS RET 50X60mg kód SÚKL: 55943; CPS RET 100X60mg kód SÚKL: 55944 Poznámka: Pozor! Léková závislost 1. ZR:  Změna složení přípravku.

----------------------------------------------------------------

65/ 211/98-C

M-ESLON SR 100  V: ETHYPHARM, HOUDAN, Francie.  D: GRÜNENTHAL GMBH, STOLBERG, Spolková republika Německo. S: Morphini sulfas pentahydricus 100 mg B:   CPS RET 20X100mg kód SÚKL: 88842; CPS RET 50X100mg kód SÚKL: 55945; CPS RET 100X100mg kód SÚKL: 55946  Poznámka: Pozor! Léková závislost 1. ZR:  Změna složení přípravku.

----------------------------------------------------------------

20/ 813/93-C

MOTILIUM  V: JANSSEN PHARMACEUTICA N.V., BEERSE, Belgie, JANSSEN-CILAG S.A., VAL DE REUIL, Francie. D: JANSSEN PHARMACEUTICA N.V., BEERSE, Belgie. B: TBL OBD 10X10mg kód SÚKL: 47122 (B); TBL OBD 30X10mg kód SÚKL: 66739 (B); TBL OBD 10X10mg kód SÚKL: 47270 (F); TBL OBD 30X10mg kód SÚKL: 47271 (F)  ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

26/ 221/92-C

MYCOSPOR SADA NA NEHTY  V: BAYER AG, LEVERKUSEN, Spolková republika Německo.  D: BAYER AG, LEVERKUSEN, Spolková republika Německo. PP: Bílý neprůhledný PP rotační dávkovač na jedné straně zúžený do nanášecí štěrbiny, z druhé strany uzavřený otáčivým šroubovacím PE pístem, 15 vodotěsných náplastí, škrabka na nehty v plastickém přířezu, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: UNG 10g+PLA.15ks  kód SÚKL: 99142  ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Mycospor Nagelset).

Změna druhu obalu.

 

46/ 016/92-S/C

NEOCAPIL  V: SPIRIG AG, EGERKINGEN, Švýcarsko. D: SPIRIG AG, EGERKINGEN, Švýcarsko. B:  LIQ 1X50ml+APLIK. kód SÚKL: 98042  ZR: Změna registračního čísla (dříve 87/016/92-S/C).

----------------------------------------------------------------

83/ 653/69-S/C

NITROGLYCERIN – SLOVAKOFARMA  V: SLOVAKOFARMA A.S., HLOHOVEC, Slovenská republika.  D: SLOVAKOFARMA A.S., HLOHOVEC, Slovenská republika. PP:  Blistr PVC/PVDC/Al, příbalová informace, papírová skládačka. B: TBL 20X0.5mg kód SÚKL: 00231  ZR:  Změna složení pomocných látek. Změna druhu obalu.

----------------------------------------------------------------

76/ 154/87-C

NUTRAMIN N 4%; NUTRAMIN N 8%  V: VÝZKUMNÝ ÚSTAV ANTIBIOTIK   A  BIOTRANSFORMACÍ,  ROZTOKY  U PRAHY, Česká republika. D: VÝZKUMNÝ ÚSTAV ANTIBIOTIK   A  BIOTRANSFORMACÍ,  ROZTOKY  U PRAHY, Česká republika. B: INF 1X100ml kód SÚKL: 59913  4%; INF 10X100ml kód SÚKL: 60033  4%; INF 10X100ml kód SÚKL: 91753  8%; INF 1X100ml kód SÚKL: 97949  8%  ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Nutramin N).

----------------------------------------------------------------

47/ 392/95-C

NUTRILON 1 PEPTI  V: NUTRICIA N.V., ZOETERMEER, Nizozemí.  D: NUTRICIA, ZOETERMEER, Nizozemí.  B: PLV 1X450g kód SÚKL: 83466  ZR:  Změna názvu držitele.  Změna názvu přípravku (dříve Nutrilon Pepti).

----------------------------------------------------------------

47/ 120/96-C

NUTRISON ENERGY  V: NUTRICIA, ZOETERMEER, Nizozemí.  D: NUTRICIA, ZOETERMEER, Nizozemí.  B: SOL 1X500ml(SKLO) kód SÚKL: 87307; SOL 1X1000ml(VAK) kód SÚKL: 45529  ZR:  Změna názvu držitele. Změna názvu přípravku (dříve Nutrison Energy Plus).

----------------------------------------------------------------

88/ 143/94-C

OCTREOSCAN  V: MALLINCKRODT MEDICAL B.V., ZG PETTEN, Nizozemí. D:   MALLINCKRODT MEDICAL B.V., ZG PETTEN, Nizozemí. B: INJ (A+B) 122MBq      kód SÚKL: 76475;  INJ 2X(A+B) 244MBq kód SÚKL: 76476  ZR:  Změna názvu přípravku (dříve OctreoScan 111 kit).

----------------------------------------------------------------

15/ 218/95-C

OSPEN 500; OSPEN 1000; OSPEN 1500  V: BIOCHEMIE GMBH, KUNDL, Rakousko.

D:   BIOCHEMIE GMBH, KUNDL, Rakousko. B: TBL OBD 12X500KU kód SÚKL: 56831; TBL OBD 30X500KU kód SÚKL: 45996; TBL OBD 12X1000KU kód SÚKL: 66359; TBL OBD 30X1000KU kód SÚKL: 45997; TBL OBD 12X1500KU kód SÚKL: 66360; TBL OBD 30X1500KU kód SÚKL: 45998  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

30/ 194/81-C

PARNATE  V: SMITHKLINE BEECHAM PHARMACEUTICALS,  MANOR  ROYAL, CRAWLEY,  Velká Británie.  D: SMITHKLINE  BEECHAM PHARMACEUTICALS,   BRENTFORD,   Velká Británie.  PP: Tmavě růžové potahované tablety s označením "SKF" na jedné straně. PE lékovka s vložkou s vysoušedlem uzavřená odtrhovacím víčkem, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka.  B: TBL OBD 50X10mg kód SÚKL: 91831 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna složení pomocných látek. Změna popisu přípravku. Změna druhu obalu.

----------------------------------------------------------------

 

 

15/ 033/97-C

PENCID 1000  V: LÉČIVA A.S., PRAHA, Česká republika. D: LÉČIVA A.S., PRAHA, Česká republika.  B: TBL OBD 20X1MU kód SÚKL: 64937  ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Penicilin-V 1000).

----------------------------------------------------------------

15/ 034/97-C

PENCID 1500  V: LÉČIVA A.S., PRAHA, Česká republika. D: LÉČIVA A.S., PRAHA, Česká republika. B: TBL OBD 20X1.5MU kód SÚKL: 64936  ZR: Změna názvu přípravku (dříve Penicilin-V 1500).

----------------------------------------------------------------

26/ 799/92-C

PEVARYL LIPOGEL  V: CILAG AG, SCHAFFHAUSEN, Švýcarsko. D: CILAG AG, SCHAFFHAUSEN, Švýcarsko. B: GEL 1X15g 1%  kód SÚKL: 62664  ZR: Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

26/ 635/92-C

PEVARYL P.V.  V: CILAG AG, SCHAFFHAUSEN, Švýcarsko. D: CILAG AG, SCHAFFHAUSEN, Švýcarsko. B: SPM SOL 3X10g 1% kód SÚKL: 98294 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

26/ 634/92-C

PEVARYL  V: CILAG AG, SCHAFFHAUSEN, Švýcarsko. D: CILAG AG, SCHAFFHAUSEN, Švýcarsko. B: PST 1X30g 1% kód SÚKL: 62665 ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

26/ 147/77-C

PEVARYL  V: CILAG AG, SCHAFFHAUSEN, Švýcarsko. D: CILAG AG, SCHAFFHAUSEN, Švýcarsko.  PP: Plastiková nádobka s kapací vložkou a šroubovacím uzávěrem  z plastické hmoty, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B:   LOT 1X30ml 1% kód SÚKL: 06164  PE:  36  ZS:  Při teplotě 15 až 30 oC.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna druhu obalu.  Změna způsobu uchovávání.  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

26/ 148/77-C

PEVARYL  V: CILAG AG, SCHAFFHAUSEN, Švýcarsko.  D: CILAG AG, SCHAFFHAUSEN, Švýcarsko.  PP: Bezbarvý až slabě nažloutlý čirý lihový roztok, jemně      parfémovaný.  B: SPR LIQ 1X150g kód SÚKL: 06166  PE:  36  ZS:  Při teplotě 15 až 30 oC.

ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna popisu přípravku. Změna způsobu uchovávání.  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

26/ 146/77-C

PEVARYL  V: CILAG, AG, SCHAFFHAUSEN, Švýcarsko. D: CILAG, AG, SCHAFFHAUSEN, Švýcarsko.  B: CRM 1X30g 1% kód SÚKL: 06163  PE:  36  ZS:  Za obyčejné teploty.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna způsobu uchovávání.  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

56/ 842/92-C

PRIMOLUT-NOR-5; PRIMOLUT-NOR-10 V: SCHERING AG, BERLIN, Spolková republika Německo, SCHERING GMBH  UND  CO  PRODUKTIONS  KG,  WEIMAR,  Spolková republika Německo. D: SCHERING AG, BERLIN, Spolková republika Německo. B:   TBL 20X5mg kód SÚKL: 47260 (SVG); TBL 30X10mg kód SÚKL: 47261 (SVG); TBL 20X5mg kód SÚKL: 10812 (SAG); TBL 30X10mg kód SÚKL: 68895 (SAG)  ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

13/ 717/92-S/C

PROLEKOFEN 150 mg; PROLEKOFEN 300 mg  V: LEK PHARMACEUTICAL AND  CHEMICAL COMPANY D.D., LJUBLJANA, Republika Slovinsko. D: LEK PHARMACEUTICAL AND  CHEMICAL  COMPANY  D.D., LJUBLJANA, Republika Slovinsko.  B: TBL OBD 50X150mg kód SÚKL: 91276; TBL OBD 50X300mg kód SÚKL: 91277  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna lékové formy.

----------------------------------------------------------------

56/ 323/71-C

PROVIRON-25  V: SCHERING AG, BERLIN, Spolková republika Německo, SCHERING GMBH  UND  CO  PRODUKTIONS  KG,  WEIMAR,  Spolková republika Německo. D:   SCHERING AG, BERLIN, Spolková republika Německo. B: TBL 20X25mg kód SÚKL: 47258 (SVG); TBL 50X25mg kód SÚKL: 47259 (SVG); TBL 20X25mg kód SÚKL: 09591 (SAG); TBL 50X25mg kód SÚKL: 09592 (SAG) ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

14/1161/94-C

PULMICORT TURBUHALER 100 Ţg dose; PULMICORT TURBUHALER 200 Ţg dose; PULMICORT TURBUHALER 400 Ţg dose  V: ASTRA PHARMACEUTICAL PRODUCTION AB, SÖDERTÄLJE, Švédsko, A.S.P. SA, DUNKERQUE, Francie. D: AB ASTRA, SÖDERTÄLJE, Švédsko. B: PLV INH 200X100rg kód SÚKL: 47287 (F); PLV INH 100X200rg kód SÚKL: 47290 (F); PLV INH 200X200rg kód SÚKL: 47288 (F); PLV INH 100X400rg kód SÚKL: 47291 (F); PLV INH 200X400rg kód SÚKL: 47289 (F); PLV INH 200X100rg kód SÚKL: 62697 (S); PLV INH 100X200rg kód SÚKL: 83620 (S); PLV INH 200X200rg kód SÚKL: 69242 (S); PLV INH 100X400rg kód SÚKL: 83621 (S); PLV INH 200X400rg kód SÚKL: 69243 (S)  ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

10/ 179/72-C

PYRVINIUM  V: GALENA A.S., OPAVA-KOMÁROV, Česká republika.  D: GALENA A.S., OPAVA-KOMÁROV, Česká republika.  S: Pyrvinii embonas 1.51 g ve 100 ml  PP:  Hnědá skleněná lékovka, uzávěr z plastické hmoty, štítek, umělohmotná odměrná nádobka, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: SUS 1X100ml kód SÚKL: 02139  ZS:  Při teplotě do 25 oC, chránit před světlem.  ZR:  Změna složení přípravku.  Změna druhu obalu.  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

83/ 850/97-C

RENTYLIN 100  V: DR.RENTSCHLER GMBH AND  CO. MEDIZIN KG,  LAUPHEIM, Spolková republika Německo.  D: DR.RENTSCHLER GMBH AND  CO. MEDIZIN KG,  LAUPHEIM, Spolková republika Německo.  B: INJ 5X100mg kód SÚKL: 12574  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

83/ 851/97-C

RENTYLIN 600  V: DR.RENTSCHLER GMBH AND CO.  MEDIZIN KG,  LAUPHEIM, Spolková republika Německo.  D: DR.RENTSCHLER GMBH AND CO.  MEDIZIN KG,  LAUPHEIM, Spolková republika Německo.  B: TBL RET 20X600mg kód SÚKL: 12575; TBL RET 50X600mg kód SÚKL: 12576; TBL RET 100X600mg kód SÚKL: 12577  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

15/ 264/95-C

RETARPEN 1.2 M.U.I.;  RETARPEN 2.4 M.U.I.  V: BIOCHEMIE GMBH, WIEN, Rakousko. D: BIOCHEMIE GMBH, VIENNA, Rakousko. B: INJ SIC 1X1.2MU kód SÚKL: 76398; INJ SIC 10X1.2MU kód SÚKL: 86433; INJ SIC 50X1.2MU kód SÚKL: 50159; INJ SIC 1X2.4MU kód SÚKL: 76399; INJ SIC 10X2.4MU kód SÚKL: 86435; INJ SIC 50X2.4MU kód SÚKL: 50160  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

 

15/ 722/94-C

ROVAMYCINE 3 M.I.U.  V: RHÔNE-POULENC RORER, PHARMA SPECIALITES,  SAINT GENIS LAVAL, Francie. D: RHÔNE-POULENC RORER, SPECIA, MONTROUGE, Francie. B: TBL OBD 10X3MU kód SÚKL: 75754; TBL OBD 16X3MU       kód SÚKL: 64938  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

14/ 181/87-C

SALBUTAMOL GW  V: GLAXO WELLCOME POZNAŇ S.A., POZNAŇ, Polsko. D:   GLAXO WELLCOME POZNAŇ S.A., POZNAŇ, Polsko. B: AER 10ml/200X0.1mg kód SÚKL: 91081  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna názvu přípravku (dříve Salbutamol Polfa).

----------------------------------------------------------------

76/ 733/94-C

SALVI CAL. E-G 24  V: CLINTEC PARENTERAL S.A., AMILLY, Francie. D:   CLINTEC PARENTERAL S.A., AMILLY, Francie.  B: INF 1X500ml kód SÚKL: 89838; INF 10X500ml kód SÚKL: 89839; INF 1X1000ml kód SÚKL: 89840; INF 6X1000ml         kód SÚKL: 89841  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

46/ 363/69-C

SEPTONEX  V: GALENA A.S., KOMÁROV U OPAVY, Česká republika. D: GALENA A.S., KOMÁROV U OPAVY, Česká republika.  PP:  50 ml  skleněná   nádobka,  mechanický  rozprašovač,  kryt,  příbalová informace, skládačka. 75 ml dvojplášťová kovová nádobka s vnitřním polyetylenovým vakem a s příbalovou informací na obalu. 200 ml dvojplášťová kovová nádobka s vnitřním polyetylenovým vakem a s příbalovou informací na obalu. B:   SPR 1X45ml kód SÚKL: 92414; SPR 1X75ml kód SÚKL: 47292; SPR 1X200ml kód SÚKL: 47293  ZS:  45 ml - za teploty do 25 oC, chránit před světlem. 75 ml a 200 ml - za teploty do 25 oC.  ZR:  Změna druhu obalu.  Změna velikosti balení.  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

83/ 540/92-S/C

SERMION  V: PHARMACIA & UPJOHN S.P.A., MILÁNO, Itálie.  D: PHARMACIA & UPJOHN S.P.A., MILÁNO, Itálie.  B: TBL OBD 30X30mg kód SÚKL: 98089 ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele

----------------------------------------------------------------

65/ 296/98-C

SLOVALGIN 30 RETARD  V: SLOVAKOFARMA, A.S., HLOHOVEC, Slovenská republika.  D: SLOVAKOFARMA, A.S., HLOHOVEC, Slovenská republika.  B: TBL OBD 10X30mg kód SÚKL: 12919; TBL OBD 20X30mg kód SÚKL: 12920; TBL OBD 60X30mg      kód SÚKL: 47265  Poznámka: Pozor! Léková závislost 1.  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

69/ 173/79-C

STOPANGIN  V: GALENA A.S., OPAVA-KOMÁROV, Česká republika. D: GALENA A.S., OPAVA-KOMÁROV, Česká republika. B: SPR 1X45ml kód SÚKL: 04075 ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Stopangin spray).

----------------------------------------------------------------

42/ 002/74-S/C

SURAL V: CHINOIN PHARMACEUTICAL AND CHEMICAL WORKS LTD, BUDAPEST, Maďarsko. D: CHINOIN PHARMACEUTICAL  AND  CHEMICAL  WORKS  LTD, BUDAPEST, Maďarsko.  PP: Téměř bílé ploché tablety, na jedné straně s označením ETU. PE  sáček,  vysoušecí  tableta,  PP  kontejner  s  pojistným odtrhovacím  uzávěrem, molitanová  těsnící vložka, příbalová informace v jazyce českém.  B: TBL 100X400mg        kód SÚKL: 03023  PE:  60  ZS:  V suchu, při teplotě 15 až 25 oC.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna popisu přípravku.  Změna druhu obalu.  Změna velikosti balení.  Změna způsobu uchovávání.  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

94/ 874/92-C

TANAKAN V: IPSEN, PARIS, Francie. D: IPSEN, PARIS, Francie. B: SOL 1X30ml+dávkovač  kód SÚKL: 62915; SOL 1X90ml+dávkovač kód SÚKL: 47223 ZR:  Změna velikosti balení.

 ----------------------------------------------------------------

94/ 877/92-C

TANAKAN  V: IPSEN, PARIS, Francie. D: IPSEN, PARIS, Francie. B: TBL OBD 30X40mg  kód SÚKL: 62914; TBL OBD 90X40mg kód SÚKL: 47224  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

44/ 787/94-C

TAXOL pro inj. V: BRISTOL-MYERS SQUIBB CO., NEW YORK, Spojené státy americké,  BRISTOL-MYERS  SQUIBB S.P.A., SERMONETA (LATINA), Itálie. D:   BRISTOL-MYERS SQUIBB CO., NEW YORK, Spojené státy americké. B: INJ 1X5ml/30mg  kód SÚKL: 76688 (USA); INJ 10X5ml/30mg kód SÚKL: 76689 (USA); INJ 1X17ml/100mg kód SÚKL: 44135 (USA);  INJ 1X50ml/300mg kód SÚKL: 50100 (USA); INJ 1X5ml/30mg kód SÚKL: 76204 (I); INJ 10X5ml/30mg kód SÚKL: 92494 (I); INJ 1X17ml/100mg kód SÚKL: 44134 (I); INJ 1X50ml/300mg kód SÚKL: 50083 (I)  ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

58/ 097/92-S/C

TENSIOMIN 12.5 mg; TENSIOMIN 25 mg; TENSIOMIN 50 mg  V: EGIS PHARMACEUTICALS LTD, BUDAPEŠŤ, Maďarsko. D: EGIS PHARMACEUTICALS LTD, BUDAPEŠŤ, Maďarsko.  B: TBL 30X12.5mg kód SÚKL: 31385; TBL 90X12.5mg        kód SÚKL: 49564; TBL 200X12.5mg kód SÚKL: 47282; TBL 30X25mg kód SÚKL: 31215; TBL 90X25mg kód SÚKL: 49562; TBL 200X25mg kód SÚKL: 47283; TBL 30X50mg          kód SÚKL: 31216; TBL 90X50mg kód SÚKL: 49563; TBL 200X50mg kód SÚKL: 47284 ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

05/ 027/69-C

THIOPENTAL VÚAB  V:  VÚAB, ROZTOKY U PRAHY, Česká republika. D: VÚAB, ROZTOKY U PRAHY, Česká republika. B: INJ SIC 1X500mg kód SÚKL: 97388; INJ SIC 1X1g kód SÚKL: 97389 ZR:  Změna lékové formy.

 ----------------------------------------------------------------

07/ 161/92-C

TOMAPYRIN  V:   BOEHRINGER INGELHEIM  PHARMA KG, BIBERACH  AN  DER  RISS, Spolková republika Německo, BOEHRINGER INGELHEIM PHARMA KG, INGELHEIM AM RHEIN, Spolková republika Německo. D: BOEHRINGER INGELHEIM INTERNATIONAL GMBH, INGELHEIM AM RHEIN, Spolková republika Německo. PP:  Bílé kulaté ploché tablety se zkosenými hranami, na jedné straně s  půlící rýhou, na  druhé straně uprostřed  označené "H" v trojúhelníku. PVC blistr, skládačka, příbalová informace. B:   TBL 5 kód SÚKL: 46765 (BKG); TBL 10 kód SÚKL: 46761 (BKG); TBL 20 kód SÚKL: 46762 (BKG); TBL 30 kód SÚKL: 46763 (BKG); TBL 60 kód SÚKL: 46764 (BKG); TBL 5                kód SÚKL: 46770 (BGP); TBL 10 kód SÚKL: 46766 (BGP); TBL 20 kód SÚKL: 46767 (BGP); TBL 30 kód SÚKL: 46768 (BGP); TBL 60 kód SÚKL: 46769 (BGP)  ZR:  Změna popisu přípravku.

----------------------------------------------------------------

20/ 256/75-C

TORECAN  V: KRKA, D.D., NOVO MESTO, Republika Slovinsko.  D: KRKA, D.D., NOVO MESTO, Republika Slovinsko.  S: Thiethylperazini hydrogenomalas 10.9 mg (odp. Thiethylperazinum 6.5 mg) v 1 ml  B: INJ 5X1ml/6.5mg kód SÚKL: 91836; INJ 50X1ml/6.5mg kód SÚKL: 47264  ZS:  Při teplotě do 25 oC, chránit před světlem.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna složení přípravku.  Změna velikosti balení.  Změna způsobu uchovávání.

 

69/ 143/93-C

TYZINE 0.05%; TYZINE 0.1%   V: PFIZER, HEINRICH MACK NACHF, ILLERTISEN, Spolková republika Německo. D: PFIZER INC., NEW YORK, Spojené státy americké. B:   GTT NAS 1X10ml kód SÚKL: 47266  0.05%; GTT NAS 1X10ml kód SÚKL: 47267  0.1% ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna názvu přípravku (dříve Tyzine).

----------------------------------------------------------------

64/ 371/93-C

VISINE  V: PFIZER CANADA INC., ONTARIO, Kanada.  D: PFIZER INC., NEW YORK, Spojené státy americké.  B: GTT OPH 1X15ml kód SÚKL: 53180  ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

42/ 101/84-C

ZOVIRAX 250 mg; ZOVIRAX 500 mg  V: GLAXO WELLCOME OPERATIONS, DARTFORD, KENT, Velká Británie. D: THE WELLCOME FOUNDATION LTD,  GREENFORD,  MIDDLESEX, Velká Británie. B: INJ SIC 5X250mg kód SÚKL: 64953; INJ SIC 5X500mg kód SÚKL: 64952  ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

 

III. ROZHODNUTÍ O ZRUŠENÍ REGISTRACE

 

50/1301/93-C

ALDACTONE-SALTUCIN  V: BOEHRINGER MANNHEIM GMBH, WIEN, Rakousko. D: BOEHRINGER MANNHEIM GMBH, WIEN, Rakousko.  B: DRG 20X50mg kód SÚKL: 99113;  DRG 50X50mg kód SÚKL: 99114; DRG 500X50mg kód SÚKL: 75154

----------------------------------------------------------------

77/ 723/92-C

BLOXAN  V: KRKA D.D., NOVO MESTO, Republika Slovinsko. D: KRKA P.O., NOVO MESTO, Republika Slovinsko. B: TBL 30X100mg kód SÚKL: 87914

----------------------------------------------------------------

58/ 800/92-S/C

CORETON  V: HOECHST-BIOTIKA S.R.O., MARTIN, Slovenská republika. D:   HOECHST-BIOTIKA S.R.O., MARTIN, Slovenská republika. B: INJ 5X10ml/50mg kód SÚKL: 93461

----------------------------------------------------------------

12/1285/93-C

FER-IN-SOL IRON SYRUP  V: BRISTOL-MYERS SQUIBB CO., NEW YORK, Spojené státy americké, MEAD JOHNSON GROUP, INDIANA, Spojené státy americké. D:   BRISTOL-MYERS SQUIBB, MEAD JOHNSON GROUP, INDIANA, Spojené státy americké. B: SIR 1X475ml kód SÚKL: 60252 (BMS); SIR 1X475ml kód SÚKL: 77484 (MJO)

----------------------------------------------------------------

12/1286/93-C

FER-IN-SOL IRON DROPS  V: BRISTOL-MYERS SQUIBB CO., NEW YORK, Spojené státy americké, MEAD JOHNSON GROUP, INDIANA, Spojené státy americké. D:   BRISTOL-MYERS SQUIBB, MEAD JOHNSON GROUP, INDIANA, Spojené státy americké. B: GTT 1X50ml kód SÚKL: 60251 (BMS); GTT 1X50ml kód SÚKL: 77483 (MJO)

----------------------------------------------------------------

13/ 768/92-S/C

KATEN  V: HOECHST-BIOTIKA S.R.O., MARTIN, Slovenská republika. D: HOECHST-BIOTIKA S.R.O., MARTIN, Slovenská republika.  B: INJ 10X10ml/250mg kód SÚKL: 88756

----------------------------------------------------------------

 

41/ 246/95-C

LANICOR  V: BOEHRINGER MANNHEIM GMBH, WIEN, Rakousko. D:   BOEHRINGER MANNHEIM GMBH, WIEN, Rakousko. B: TBL 50X0.25mg kód SÚKL: 69031; TBL 20X0.25mg kód SÚKL: 75947

----------------------------------------------------------------

41/ 196/79-C

LANITOP 0.2 mg  V: BOEHRINGER MANNHEIM  GMBH,  MANNHEIM, Spolková  republika  Německo. D: BOEHRINGER MANNHEIM  GMBH,  MANNHEIM,   Spolková  republika Německo.  B: INJ 5X2ml/0.2mg kód SÚKL: 06122; INJ 25X2ml/0.2mg kód SÚKL: 06123; INJ 100X2ml/0.2mg kód SÚKL: 06124

----------------------------------------------------------------

41/ 197/79-C

LANITOP  V: BOEHRINGER MANNHEIM  GMBH,  MANNHEIM, Spolková  republika      Německo.  D: BOEHRINGER MANNHEIM  GMBH,  MANNHEIM, Spolková  republika      Německo.  B: TBL 30X100rg kód SÚKL: 10536; TBL 100X100rg kód SÚKL: 06125; TBL 500X100rg kód SÚKL: 06126

----------------------------------------------------------------

12/ 215/94-C

MAKROFER  V: PHARMAVIT A BRISTOL-MYERS SQUIB CO., VERESEGYHÁZ, Maďarsko. D: PHARMAVIT CO., VERESEGYHÁZ, Maďarsko. B: TBL EFF 20 kód SÚKL: 99890

----------------------------------------------------------------

83/ 216/94-C

NIFEDIPIN Pharmavit 20 mg retard  V: PHARMAVIT CO., VERESEGYHÁZ, Maďarsko.  D: PHARMAVIT CO., VERESEGYHÁZ, Maďarsko. B: TBL OBD 50X20mg      kód SÚKL: 99895

----------------------------------------------------------------

50/ 543/92-S/C

UNAT ampule 10 mg;  UNAT ampule 20 mg  V: BOEHRINGER MANNHEIM  GMBH,  MANNHEIM, Spolková  republika Německo.  D: BOEHRINGER MANNHEIM  GMBH,  MANNHEIM,   Spolková  republika Německo.  B: INJ 5X2ml/10mg kód SÚKL: 66776; INJ 5X4ml/20mg kód SÚKL: 66777

----------------------------------------------------------------

50/ 545/92-S/C

UNAT 2.5 mg; UNAT 5 mg; UNAT 10 mg; UNAT 200 mg  V: BOEHRINGER MANNHEIM GMBH, MANNHEIM, Spolková  republika Německo. D: BOEHRINGER MANNHEIM GMBH, MANNHEIM, Spolková  republika Německo. B: TBL 20X2.5mg         kód SÚKL: 66779; TBL 50X2.5mg kód SÚKL: 66780; TBL 20X5mg kód SÚKL: 66781; TBL 50X5mg kód SÚKL: 66782; TBL 20X10mg kód SÚKL: 66783; TBL 50X10mg          kód SÚKL: 66784; TBL 20X200mg kód SÚKL: 66785; TBL 50X200mg kód SÚKL: 66786

----------------------------------------------------------------

50/ 544/92-S/C

UNAT  V: BOEHRINGER MANNHEIM GMBH, MANNHEIM, Spolková republika      Německo. D: BOEHRINGER MANNHEIM  GMBH,  MANNHEIM,   Spolková  republika      Německo. B: INF 5X20ml/200mg kód SÚKL: 66778

----------------------------------------------------------------

65/ 773/92-S/C

VALORON  V: HOECHST-BIOTIKA, SPOL. S R.O., MARTIN, Slovenská republika. D:   HOECHST-BIOTIKA, SPOL. S R.O., MARTIN, Slovenská republika. B: INJ 10X1ml 5%        kód SÚKL: 02821

----------------------------------------------------------------

 

 

 

 

IV. OPRAVY

 

Oprava kódů SÚKL:

30/ 070/89-S/C

FEVARIN 50; FEVARIN 100 V: SOLVAY PHARMACEUTICALS B.V.OLST, Nizozemí.

D:   SOLVAY PHARMACEUTICALS B.V., WEESP, Nizozemí. B: TBL OBD 30X50mg      kód SÚKL: 99548; TBL OBD 60X50mg kód SÚKL: 99549; TBL OBD 15X100mg kód SÚKL: 57822; TBL OBD 30X100mg kód SÚKL: 99550; TBL OBD 60X100mg kód SÚKL: 57821

----------------------------------------------------------------

49/ 057/87-S/C

CEOLAT V: SOLVAY PHARMACEUTICALS GMBH,  NEUSTADT, Spolková republika      Německo. D: SOLVAY PHARMACEUTICALS GMBH, HANNOVER, Spolková republika      Německo. B: CTB 20X80mg kód SÚKL: 91846; CTB 50X80mg kód SÚKL: 91869; CTB 100X80mg kód SÚKL: 93456; CTB 500X80mg kód SÚKL: 93457

----------------------------------------------------------------

Oprava  údajů  u  přípravku  Panzytrat :

49/ 122/88-C

PANZYTRAT 10000; PANZYTRAT 25000 V: KNOLL AG, LUDWIGSHAFEN, Spolková republika Německo. D: KNOLL AG, LUDWIGSHAFEN, Spolková republika Německo. PP: Panzytrat 10000, Panzytrat 25000:: lékovka z plastické hmoty s pojistným  uzávěrem, příbalová informace  v jazyce českém, papírová skládačka. Lékovka z hnědého skla uzavřená Al fólií, Al/papír - těsnící vložka, LPDE zatlačovací uzávěr, příbalová  informace  v  jazyce českém, papírová skládačka. B: CPS 20 kód SÚKL: 96065  PANZYTRAT 10000 (KNO); CPS 50 kód SÚKL: 96066  PANZYTRAT 10000 (KNO); CPS 100 kód SÚKL: 96067  PANZYTRAT 10000 (KNO); CPS 20 kód SÚKL: 92506  PANZYTRAT 25000 (KNO); CPS 50 kód SÚKL: 92507  PANZYTRAT 25000 (KNO); CPS 100 kód SÚKL: 92258  PANZYTRAT 25000 (KNO); CPS 20 kód SÚKL: 92260  PANZYTRAT 10000 (KNU); CPS 50 kód SÚKL: 92261  PANZYTRAT 10000 (KNU); CPS 100    kód SÚKL: 92262  PANZYTRAT 10000 (KNU); CPS 20 kód SÚKL: 92627  PANZYTRAT 25000 (KNU); CPS 50 kód SÚKL: 92628  PANZYTRAT 25000 (KNU); CPS 100 kód SÚKL: 92259  PANZYTRAT 25000 (KNU) ZR:  Změna druhu obalu.

----------------------------------------------------------------

Oprava složení  přípravku  Disophrol  Repetabs :

24/ 008/76-S/C

DISOPHROL REPETABS  V: SCHERING-PLOUGH LABO N.V., HEIST-OP-DEN-BERG, Belgie, SCHERING-PLOUGH, KENILWORTH, N.J., Spojené státy americké. D:   SCHERING-PLOUGH CENTRAL EAST AG, LUCERNE, Švýcarsko. S:   Dexbrompheniramini maleas 3 mg; Pseudoephedrini sulfas 60 mg; Dexbrompheniramini maleas 3 mg; Pseudoephedrini sulfas 60 mg B: TBL OBD 8 kód SÚKL: 46489 (B); TBL OBD 8 kód SÚKL: 46490 (USA) PE:  36

----------------------------------------------------------------

 

II. ZMĚNY V REGISTRACI

 

76/ 994/92-S/C

AMINO - MEL NEPHRO  V: FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko. D: FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko. B: INF 1X250ml kód SÚKL: 72168; INF 10X250ml kód SÚKL: 72169; INF 1X500ml kód SÚKL: 72170; INF 10X500ml         kód SÚKL: 72171  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna složení pomocných látek.

----------------------------------------------------------------

64/ 146/83-C

ARUCLONIN 1/8%; ARUCLONIN 1/16%  V: CHAUVIN ANKERPHARM  GMBH,  RUDOLSTADT, Spolková  republika Německo. D:  CHAUVIN ANKERPHARM  GMBH,  RUDOLSTADT,  Spolková  republika Německo. S: Clonidini  hydrochloridum 12.5 mg  v 10 ml  nebo 6.25 mg v 10 ml  PP: PE lahvička s kapacím  hrotem a bílým šroubovacím PP uzávěrem s propichovacím hrotem, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: GTT OPH 1X10ml kód SÚKL: 20766 1/8%; GTT OPH 1X10ml kód SÚKL: 49501 1/16%

PE:  36  ZS:  Při teplotě do 25 oC, chránit před světlem.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna složení přípravku.  Změna druhu obalu.  Změna způsobu uchovávání. Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

58/ 359/93-C

ATENOLOL DH 50 mg Diag Human; ATENOLOL DH 100 mg Diag Human V:   GENERICS UK LTD, POTTERS BAR, HERTS, Velká Británie. GERARD LABORATOIRES, DUBLIN, Irsko. D: GENERICS UK LTD, POTTERS BAR, HERTS, Velká Británie. PP: 50 mg: oranžové bikonvexní potahované tablety, označené na jedné straně AT 50, na druhé straně G. 100 mg: oranžové bikonvexní potahované tablety, označené na      jedné straně AT 100, na druhé straně G. Al/PVdC blistr, příbalová informace, papírová skládačka. B: TBL OBD 28X100mg kód SÚKL: 64805 (IRL); TBL OBD 28X50mg kód SÚKL: 64804 (IRL); TBL OBD 28X50mg kód SÚKL: 62489 (GB); TBL OBD 28X100mg     kód SÚKL: 62490 (GB)  PE:  24  ZR:  Změna názvu výrobce. Změna složení pomocných látek. Změna popisu přípravku. Změna druhu obalu. Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

14/ 025/91-S/C

BECLOMET  V: ORION CORPORATION, TURKU, Finsko. D: ORION CORPORATION, ORION PHARMACEUTICA, ESPOO, Finsko. S: Beclometasoni dipropionas                      12.7 mg  B: AER DOS 10ml/200DÁV. kód SÚKL: 23828 PE: 36  ZR: Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna názvu přípravku (dříve Beclomet 50 Ţg/dose inhalation).  Změna lékové formy.  Změna složení přípravku.  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

14/ 079/89-S/C

BECLOMET FORTE  V: ORION CORPORATION, TURKU, Finsko. D: ORION CORPORATION, ORION PHARMACEUTICA, ESPOO, Finsko. B: AER DOS 12.5ml/250D  kód SÚKL: 59981  PE:  36  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.

Změna názvu přípravku (dříve Beclomet 250).  Změna lékové formy.  Změna doby použitelnosti.  Změna registračního čísla (dříve 69/079/89-S/C).

----------------------------------------------------------------

86/ 909/92-C

C - VITAMIN 1000 PHARMAVIT  V: PHARMAVIT   A   BRISTOL-MYERS   SQUIBB  COMP.,  VERESEGYHÁZ, Maďarsko. D: PHARMAVIT A  BRISTOL-MYERS   SQUIBB  COMP.,  VERESEGYHÁZ, Maďarsko.  S: Acidum ascorbicum 1 g B: TBL EFF 10X1000mg kód SÚKL: 99888  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna složení přípravku.  Prodloužení registrace do:12/2002.

----------------------------------------------------------------

56/ 661/97-C

CALTINE 50 V: FERRING INC., WILLOWDALE, Kanada. D: FERRING INC., WILLOWDALE, Kanada. B: INJ 10X0.5ml/50UT kód SÚKL: 59896  ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

56/ 662/97-C

CALTINE 100  V: FERRING INC., WILLOWDALE, ONTARIO, Kanada.  D: FERRING INC., WILLOWDALE, ONTARIO, Kanada.  B: INJ 10X1ml/100UT kód SÚKL: 59900  ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

42/ 587/70-C

CAPASTAT  V: ELI LILLY & CO., INDIANAPOLIS, Spojené státy americké,  ELI LILLY & CO., GREENFELD, Spojené státy americké, D: ELI LILLY EXPORT S.A., GENEVA, Švýcarsko. S: Capreomycini sulfas 1 MU (odp. Capreomycinum 1 g) PP: Zapertlovaná lahvička z bezbarvého skla, pryžová zátka, hliníkový kryt, šedý chránič z plastické hmoty, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: INJ SIC 1X1g kód SÚKL: 59968 (LIL); INJ SIC 1X1g kód SÚKL: 59969 (LLF)  ZS:  Při teplotě 15 až 25 oC.  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.  Změna lékové formy.  Změna složení přípravku.  Změna druhu obalu.  Změna velikosti balení.  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

15/ 040/81-S/C

CEFALOTIN 0.5 BIOTIKA; CEFALOTIN 1.0 BIOTIKA V: BIOTIKA A.S., SLOVENSKÁ ĹUPČA, Slovenská republika. D: BIOTIKA A.S., SLOVENSKÁ ĹUPČA, Slovenská republika. PP: Zapertlovaná lahvička z bezbarvého skla, pryžová zátka,      hliníkový kryt, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: INJ SIC 1X0.5g      kód SÚKL: 56080; INJ SIC 10X0.5g kód SÚKL: 56081; INJ SIC 50X0.5g kód SÚKL: 56082; INJ SIC 1X1g kód SÚKL: 85511; INJ SIC 10X1g kód SÚKL: 04334; INJ SIC 50X1g       kód SÚKL: 85512  ZS: V suchu, při teplotě do 25 oC, chránit před světlem. ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Cefalotin Biotika).  Změna druhu obalu.  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

86/ 870/92-C

CENTRUM JR + EXTRA C  V: LEDERLE LABORATORIES  DIVISION,  AMERICAN  CYANAMID  COMP., PEARL RIVER, NEW YORK, Spojené státy americké. D:   WHITEHALL, DIVISION OF WYETH - LEDERLE PHARMA GMBH, VIENNA,      Rakousko. S: Retinoli acetas; Ergocalciferolum; Tocoferoli alfa acetas; Acidum ascorbicum; Natrii ascorbas; Acidum folicum; Biotinum; Thiamini nitras; Calcii pantothenas; Riboflavinum; Nicotinamidum; Pyridoxini hydrochloridum; Cyanocobalaminum; Phytomenadionum; Ferrosi fumaras; Magnesii oxidum; Kalii iodidum; Cupri oxidum; Calcii phosphas; Zinci oxidum; Manganosi sulfas monohydricus; Natrii molybdenas dihydricus; Chromii trichloridum hexahydricum B: CTB 30 kód SÚKL: 45920; CTB 60 kód SÚKL: 68903; CTB 100 kód SÚKL: 45921  ZR:  Změna složení přípravku.

----------------------------------------------------------------

86/ 421/92-C

CENTRUM od A až po ŽELEZO  V: LEDERLE LABORATORIES  DIVISION,  AMERICAN  CYANAMID  COMP., PEARL RIVER, NEW YORK, Spojené státy americké.

D:   WHITEHALL, DIVISION OF WYETH - LEDERLE PHARMA  GMBH, VIENNA,      Rakousko. S: Retinolum; Ergocalciferolum; Tocoferoli alfa dl acetas; Phytomenadionum; Acidum ascorbicum; Acidum folicum; Thiamini nitras; Riboflavinum; Nicotinamidum; Pyridoxini hydrochloridum; Cyanocobalaminum; Biotinum; Acidum pantothenicum; Calcii pantothenas; Calcii phosphas; Kalii iodidum; Ferrosi fumaras; Magnesii oxidum; Magnesii stearas; Cupri oxidum; Zinci oxidum; Manganosi sulfas monohydricus; Kalii iodidum; Chloridum; Chromii trichloridum hexahydricum; Natrii molybdenas dihydricus; Natrii selenas; Natrii metasilicas; Stannosi chloridum dihydricum; Natrii metavanadas; Niccoli sulfas B: TBL OBD 30 kód SÚKL: 99881; TBL OBD 60 kód SÚKL: 86635; TBL OBD 100          kód SÚKL: 99882 ZR:  Upřesnění složení přípravku.

----------------------------------------------------------------

77/ 075/97-C

CORVITOL 50  V: BERLIN-CHEMIE AG  (MENARINI   GROUP), BERLIN, Spolková      republika Německo. D: BERLIN-CHEMIE AG (MENARINI   GROUP), BERLIN,  Spolková      republika Německo. B: TBL 30X50mg  kód SÚKL: 84092; TBL 50X50mg kód SÚKL: 84093; TBL 100X50mg kód SÚKL: 84094 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

77/ 076/97-C

CORVITOL 100  V: BERLIN-CHEMIE AG (MENARINI   GROUP), BERLIN, Spolková      republika Německo. D: BERLIN-CHEMIE AG (MENARINI GROUP),  BERLIN, Spolková      republika Německo. B: TBL 30X100mg kód SÚKL: 84095; TBL 50X100mg kód SÚKL: 84096; TBL 100X100mg kód SÚKL: 84097 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

44/ 071/89-S/C

CYCLOPHOSPHAMIDE ORION  V: ORION CORPORATION, TURKU, Finsko. D:   ORION CORPORATION, ESPOO, Finsko.  PP:  Světle hnědá dražé. B: TBL OBD 50X50mg kód SÚKL: 94174  ZR:  Změna složení pomocných látek. Změna popisu přípravku.

Změna druhu obalu.

----------------------------------------------------------------

59/ 094/96-C

D-AL PRICK TEST  V: SEVAPHARMA A.S., PRAHA, Česká republika. D:   SEVAPHARMA A.S., PRAHA, Česká republika. B: SOL 1X3ml/3000PNU kód SÚKL: 84296; SOL 1X3ml/30000PNU kód SÚKL: 84297; SOL 1X3ml/30000PNU kód SÚKL: 84304  ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele. Změna názvu přípravku (dříve D-AL Sevac Prick test).

----------------------------------------------------------------

63/ 162/86-C

DANTROLEN i.v. V: PROCTER & GAMBLE PHARMACEUTICALS-GERMANY GMBH, WEITERSTADT, Spolková republika Německo. D: PROCTER & GAMBLE PHARMACEUTICALS-GERMANY GMBH, WEITERSTADT, Spolková republika Německo.  S: a) Lyofilizát: Dantrolenum natricum trihemihydricum 20 mg b) Solvens                                      60 ml  PP: Lyofilizát: slabě oranžový lyofilizát bez zápachu. Skleněná lahvička, uzavřená gumovou zátkou a Al pertlem. Solvens: čirý bezbarvý roztok. Skleněná lahvička, uzavřená gumovou zátkou a Al pertlem. "Transofix" - set, příbalová informace, kartónová tvarovaná      vložka, kartónová skládačka. B: INF SIC 12X20mg+SOL. kód SÚKL: 91582; INF SIC 36X20mg+SOL. kód SÚKL: 91583 PE:  36, po rozpuštění 6 hodin. ZS: Při teplotě do 25 oC, chránit před světlem. ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna lékové formy. Změna složení přípravku. Změna popisu přípravku. Změna druhu obalu. Změna způsobu uchovávání. Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

09/ 107/86-C

DE-NOL V: YAMANOUCHI EUROPE B.V., LEIDERDORP, Nizozemí. D:   YAMANOUCHI EUROPE B.V., LEIDERDORP, Nizozemí. S: Bismuthi subcitras                              120 mg B: TBL 40X120mg kód SÚKL: 68856; TBL 112X120mg kód SÚKL: 91226 PE:  48

ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna složení přípravku. Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

56/ 108/70-C

DECA - DURABOLIN 25; DECA - DURABOLIN 50 V: N.V.ORGANON, OSS, Nizozemí. D: N.V.ORGANON, OSS, Nizozemí. B: INJ 12X1ml kód SÚKL: 08816  DECA-DURABOLIN 25; INJ 12X1ml kód SÚKL: 92050  DECA-DURABOLIN 50 ZS:  Při teplotě 8 až 30 oC, chránit před světlem. ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Deca - Durabolin).

----------------------------------------------------------------

44/ 162/88-C

DECAPEPTYL 0.1 mg; DECAPEPTYL 0.5 mg; DECAPEPTYL DEPOT  V:   FERRING ARZNEIMITTEL   GMBH,   KIEL, Spolková republika Německo. D:   FERRING ARZNEIMITTEL GMBH, KIEL, Spolková  republika  Německo. B: INJ 7X1ml/0.1mg kód SÚKL: 62707; INJ 28X1ml/0.1mg kód SÚKL: 91603; INJ 7X1ml/0.5mg      kód SÚKL: 91780; INJ SIC 3.75mg+SOLV. kód SÚKL: 96107  DEPOT ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Decapeptil, Decapeptil Depot).

----------------------------------------------------------------

26/ 148/91-C

DIFLUCAN i.v. V: PFIZER INC., NEW YORK, Spojené státy americké. D: PFIZER INC., NEW YORK, Spojené státy americké. B:  INF 1X25ml 2mg/ml    kód SÚKL: 96547; INF 1X50ml 2mg/ml  kód SÚKL: 94384; INF 1X100ml 2mg/ml   kód SÚKL: 96548 ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Diflucan).

----------------------------------------------------------------

26/ 171/96-C

DIFLUCAN 50 mg/5 ml; DIFLUCAN 200 mg/5 ml V: PFIZER INC., NEW YORK, Spojené státy americké. D: PFIZER INC., NEW YORK, Spojené státy americké. B: PLV PRO SUS 1X35ml   kód SÚKL: 84593  50mg/5ml; PLV PRO SUS 1X35ml   kód SÚKL: 84594  200mg/5ml  PE:  36  ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Diflucan). Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

53/ 725/92-C

DITROPAN V: SYNTHÉLABO GROUPE, ÉTABLISSEMENT PHARMACEUTIQUE  DE TOURS, TOURS, Francie. D: LABORATOIRES SYNTHÉLABO, SYNTHÉLABO  GROUPE,  LE  PLESSIS ROBINSON, Francie.  PP: Bleděmodré  kulaté  bikonvexní  tablety  s  půlící  rýhou na jedné straně a potiskem "OXB" na straně druhé. B: TBL 30X5mg           kód SÚKL: 66791; TBL 60X5mg kód SÚKL: 93420 ZR:  Změna popisu přípravku.

----------------------------------------------------------------

86/ 042/92-S/C

DUOVIT  V: KRKA D.D., NOVO MESTO, Republika Slovinsko. D: KRKA D.D., NOVO MESTO, Republika Slovinsko. S: Retinolum; Colecalciferolum; Acidum ascorbicum; Thiamini nitras; Riboflavinum; Pyridoxini hydrochloridum; Cyanocobalaminum; Nicotinamidum; Acidum folicum; Calcii pantothenas; Tocoferoli alfa acetas; Phosphorus; Magnesium; Calcium; Ferrum; Zincum; Cuprum; Manganum; Molybdaenum B: TBL OBD 40(20+20) kód SÚKL: 98107  ZS: V suchu, při teplotě do 25 oC, chránit před světlem. ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna složení přípravku. Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

15/ 747/92-S/C

DURACEF 125 mg/5 ml; DURACEF 250 mg/5 ml; DURACEF 500 mg/5 ml V:   BRISTOL-MYERS  SQUIBB S.P.A., SERMONETA (LATINA), Itálie. D: BRISTOL-MYERS SQUIBB CO., NEW YORK, Spojené státy americké. S: Cefadroxilum monohydricum 1.57 g (odp. Cefadroxilum 1.5 g) PP:  Téměř bílý prášek. Neprůhledná HDPE lahvička s LDPE bezpečnostním uzávěrem, odměrná lžička z plastické hmoty, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: PLV SUS 1X60ml kód SÚKL: 71970  125mg/5ml; PLV SUS 1X60ml kód SÚKL: 71971  250mg/5ml; PLV SUS 1X60ml kód SÚKL: 71972  500mg/5ml ZS:  Za obyčejné teploty. ZR:  Změna lékové formy. Změna složení přípravku. Změna popisu přípravku. Změna druhu obalu. Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

58/ 715/97-C

EDNYT 5 mg  V: CHEMICAL WORKS OF GEDEON RICHTER LTD, BUDAPEST, Maďarsko. D: CHEMICAL WORKS OF GEDEON RICHTER LTD, BUDAPEST, Maďarsko. B: TBL 28X5mg kód SÚKL: 83507; TBL 100X5mg kód SÚKL: 83508 ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

58/ 712/97-C

EDNYT 10 mg  V: CHEMICAL WORKS OF GEDEON RICHTER LTD, BUDAPEST, Maďarsko. D: CHEMICAL WORKS OF GEDEON RICHTER LTD, BUDAPEST, Maďarsko. B: TBL 28X10mg kód SÚKL: 83509; TBL 100X10mg kód SÚKL: 83510 ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

58/ 028/86-S/C

EGILOK 100 mg  V: EGIS PHARMACEUTICALS LTD, BUDAPEST, Maďarsko. D:   EGIS PHARMACEUTICALS LTD, BUDAPEST, Maďarsko. PP: Bílé nebo téměř bílé kulaté bikonvexní tablety na jedné straně s půlící rýhou, na druhé straně s vyraženým "E" a      "432". Lékovka z hnědého skla s PE pojistným uzávěrem a PE vložkou, příbalová informace, papírová skládačka. B: TBL 60X100mg kód SÚKL: 59893 TBL 200X100mg kód SÚKL: 59894 PE: 24 ZS: Při teplotě do 30 oC. ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.      Změna názvu přípravku (dříve Betaloc). Změna složení pomocných látek. Změna popisu přípravku. Změna druhu obalu. Změna velikosti balení. Změna způsobu uchovávání.      Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

76/ 999/92-S/C

ELO - MEL BASIS MIT GLUCOSE V: FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko. D: FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko. B: INF 10X500ml(SKLO)   kód SÚKL: 75371; INF 10X500ml(PLAST)  kód SÚKL: 75373; INF 6X1000ml(SKLO)   kód SÚKL: 75372; INF 6X1000ml(PLAST)  kód SÚKL: 75374 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

76/ 995/92-S/C

ELO - MEL OP (postoperativ) V: FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko. D:   FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko. B: INF 10X500ml(SKLO) kód SÚKL: 75363; INF 10X500ml(PLAST)  kód SÚKL: 75365; INF 6X1000ml(SKLO) kód SÚKL: 75364; INF 6X1000ml(PLAST)  kód SÚKL: 75366 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

76/ 996/92-S/C

ELO - MEL SEMITON MIT GLUCOSE  V: FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko. D: FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko. B: INF 10X500ml(SKLO)   kód SÚKL: 75367; INF 10X500ml(PLAST)  kód SÚKL: 75369; INF 6X1000ml(SKLO)   kód SÚKL: 75368; INF 6X1000ml(PLAST)  kód SÚKL: 75370 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

76/ 997/92-S/C

ELO - MEL ISOTON MIT GLUCOSE  V: FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko. D: FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko. B: INF 10X500ml(SKLO)   kód SÚKL: 75359; INF 10X500ml(PLAST) kód SÚKL: 75361; INF 6X1000ml(SKLO) kód SÚKL: 75360; INF 6X1000ml(PLAST)  kód SÚKL: 75362 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

76/ 998/92-S/C

ELO - MEL ISOTON  V: FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko. D:   FRESENIUS PHARMA GMBH, GRAZ, Rakousko. B: INF 10X500ml(SKLO) kód SÚKL: 75355; INF 10X500ml(PLAST) kód SÚKL: 75357; INF 6X1000ml(SKLO) kód SÚKL: 75356; INF 6X1000ml(PLAST)  kód SÚKL: 75358 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

58/ 266/92-C

ENALAPRIL LACHEMA 5; ENALAPRIL LACHEMA 10; ENALAPRIL LACHEMA 20  V: LACHEMA A.S., BRNO, Česká republika. D: LACHEMA A.S., BRNO, Česká republika. B: TBL 20X5mg kód SÚKL: 85927; TBL 60X5mg kód SÚKL: 59916; TBL 100X5mg kód SÚKL: 55637; TBL 20X10mg kód SÚKL: 92576; TBL 60X10mg kód SÚKL: 59917; TBL 100X10mg kód SÚKL: 55638; TBL 20X20mg kód SÚKL: 85928; TBL 60X20mg kód SÚKL: 59918; TBL 100X20mg kód SÚKL: 55639 ZR: Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

09/ 018/96-C

FAMOSAN 20 mg; FAMOSAN 40 mg V: PRO.MED.CS PRAHA A.S., PRAHA, Česká republika. D: PRO.MED.CS PRAHA A.S., PRAHA, Česká republika. B: TBL OBD 20X20mg kód SÚKL: 96193  FAMOSAN 20 mg; TBL OBD 10X40mg kód SÚKL: 83206  FAMOSAN 40 mg; TBL OBD 20X40mg kód SÚKL: 96194  FAMOSAN 40 mg PE:  36 ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Famosan). Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

14/ 263/95-C

FLIXOTIDE 100; FLIXOTIDE 250; FLIXOTIDE 500 V: GLAXO GROUP LTD, LABORATORIES GLAXO, EVREUX, Francie. D: GLAXO GROUP LTD, GREENFORD, MIDDLESEX, Velká Británie,  PP: Typ Rotadisks: a) Kulatý  fóliový rotadisk o průměru  4 cm se 4  dávkami ve vypouklých jamkách, příbalová informace v jazyce českém,      skládačka barevně rozlišena podle síly (od lososové po tmavě červenou). b) Kulatý  fóliový rotadisk o průměru  4 cm se 4  dávkami ve vypouklých  jamkách,  příbalová  informace  v jazyce českém, skládačka barevně rozlišena podle síly (od lososové po tmavě červenou) + 1 diskhaler. Typ diskus: c) Strip  vložený v diskovitém  inhaleru (barevně rozlišeném podle  síly  od  lososové  po  tmavě  červenou) s počítadlem dávek, obsahující 60 dávek, příbalová  informace v  jazyce českém, papírová skládačka. B: INH PLV60X100rg-R+D kód SÚKL: 59961FLIXOTIDE 100; INH PLV60X100rg-DIS  kód SÚKL: 59962  FLIXOTIDE 100; INH PLV60X250rg-R+D  kód SÚKL: 59963  FLIXOTIDE 250; INH PLV60X250rg-DIS kód SÚKL: 59964  FLIXOTIDE 250; INH PLV60X500rg-R+D  kód SÚKL: 59965  FLIXOTIDE 500; INH PLV60X500rg-DIS  kód SÚKL: 59966  FLIXOTIDE 500; INH PLV60X100rg-ROT  kód SÚKL: 83053  FLIXOTIDE 100; INH PLV60X250rg-ROT  kód SÚKL: 83054  FLIXOTIDE 250; INH PLV60X500rg-ROT  kód SÚKL: 83055  FLIXOTIDE 500 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna názvu přípravku (dříve  Flixotide  100  Rotadisks, Flixotide 250 Rotadisks, Flixotide 500 Rotadisks). Změna druhu obalu. Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

47/ 116/89-C

FRESUBIN s oříškovou příchutí V: FRESENIUS AG, BAD HOMBURG, Spolková republika Německo. D: FRESENIUS AG, BAD HOMBURG, Spolková republika Německo. S: Colecalciferolum; Biotinum; Acidum folicum; Thiamini hydrochloridum;Riboflavini natrii phosphas dihydricus; Pyridoxini hydrochloridum; Cyanocobalamini trituratio 0.5 %; Nicotinamidum; Calcii pantothenas; Phytomenadioni trituratio cum glucoso 1%; Acidum ascorbicum; Sojae lecithinum; Monodiglycerida; Sojae oleum; Tocoferoli alfa DL acetas; Retinoli palmitas; Maltodextrinum; Saccharosum; Caseinum natricum; Caseinum calcicum; Sojae proteinum; Cholini hydrogenotartras; Xanthani gummi; Calcii carbonas; Calcii phosphas; Kalii chloridum; Kalii carbonas; Kalii hydrogenophosphas; Kalii citras monohydricus; Natrii citras dihydricus; Magnesii chloridum hexahydricum; Calcii lactas pentahydricus; Aroma sacchari tosti; Aroma avellanae pulveratum; Ferrosi sulfas heptahydricus; Zinci sulfas heptahydricus; Manganosi chloridum tetrahydricum; Cupri sulfas

Kalii iodidum; Chromii trichloridum hexahydricum; Natrii molybdenas dihydricus; Natrii fluoridum; Natrii selenis pentahydricus; Aroma lactis; Aroma avellanae 200 ml nebo 500 ml PP:  a) Skleněná láhev se štítkem, korunkový uzávěr, příbalová informace v jazyce českém, kartón. b)  Krabička Tetrapack  s  potiskem,  umělohmotná slámka ve fólii, příbalová informace v jazyce českém, kartón. B: SOL 1X200ml(KRAB.) kód SÚKL: 59919; SOL 3X200ml(KRAB.) kód SÚKL: 59920; SOL 30X200ml(KRAB.)  kód SÚKL: 59921; SOL 1X500ml(SKLO)  kód SÚKL: 91568; SOL 12X500ml(SKLO) kód SÚKL: 91569 ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Fresubin Nussgeschmack). Změna složení přípravku. Změna druhu obalu. Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

47/ 115/89-C

FRESUBIN s čokoládovou příchutí V: FRESENIUS AG, BAD HOMBURG, Spolková  republika Německo. D: FRESENIUS AG, BAD HOMBURG, Spolková republika Německo. S: Colecalciferolum; Biotinum; Acidum folicum; Thiamini hydrochloridum; Riboflavini natrii phosphas dihydricus; Pyridoxini hydrochloridum; Cyanocobalamini trituratio 0.5 %; Nicotinamidum; Calcii pantothenas; Phytomenadioni trituratio cum glucoso 1%; Acidum ascorbicum; Sojae lecithinum; Monodiglycerida; Sojae oleum; Tocoferoli alfa dl acetas; Retinoli palmitas; Maltodextrinum; Saccharosum; Cacao; Xanthani gummi; Caseinum natricum; Caseinum calcicum; Sojae proteinum; Cholini hydrogenotartras; Calcii carbonas; Calcii phosphas; Calcii lactas pentahydricus; Kalii chloridum; Kalii citras monohydricus; Kalii carbonas; Magnesii oxidum; Magnesii chloridum hexahydricum; Natrii citras dihydricus

Aroma vanillae; Ferrosi sulfas heptahydricus; Zinci sulfas heptahydricus; Manganosi chloridum tetrahydricum; Cupri sulfas; Kalii iodidum; Chromii trichloridum hexahydricum; Natrii molybdenas dihydricus; Natrii fluoridum; Natrii selenis pentahydricus 200 ml nebo 500 ml PP: a) Skleněná láhev se štítkem, korunkový uzávěr, příbalová informace v jazyce českém, kartón. b) Krabička Tetrapack  s  potiskem,  umělohmotná slámka ve fólii, příbalová informace v jazyce českém, kartón. B: SOL 1X200ml(KRAB.) kód SÚKL: 59922; SOL 3X200ml(KRAB.) kód SÚKL: 59923; SOL 30X200ml(KRAB.) kód SÚKL: 59924; SOL 1X500ml(SKLO) kód SÚKL: 91564; SOL 12X500ml(SKLO) kód SÚKL: 91565 ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Fresubin Schokoladengeschmack). Změna složení přípravku. Změna druhu obalu. Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

47/ 117/89-C

FRESUBIN s vanilkovou příchutí V: FRESENIUS AG, BAD HOMBURG, Spolková republika Německo. D: FRESENIUS AG, BAD HOMBURG, Spolková republika Německo. S: Colecalciferolum; Biotinum; Acidum folicum; Thiamini hydrochloridum; Riboflavini natrii phosphas dihydricus; Pyridoxini hydrochloridum; Cyanocobalamini trituratio 0.5 %; Nicotinamidum; Calcii pantothenas; Phytomenadioni trituratio cum glucoso 1%; Acidum ascorbicum; Sojae lecithinum; Monodiglycerida; Sojae oleum; Tocoferoli alfa dl acetas; Retinoli palmitas; Maltodextrinum; Saccharosum; Caseinum natricum; Caseinum calcicum; Sojae proteinum; Cholini hydrogenotartras; Xanthani gummi; Calcii carbonas; Calcii phosphas; Kalii chloridum; Kalii carbonas; Kalii hydrogenophosphas; Kalii citras monohydricus; Natrii citras dihydricus; Magnesii chloridum hexahydricum; Calcii lactas pentahydricus; Ferrosi sulfas heptahydricus; Zinci sulfas heptahydricus; Manganosi chloridum tetrahydricum; Cupri sulfas; Kalii iodidum; Chromii trichloridum hexahydricum; Natrii molybdenas dihydricus; Natrii fluoridum; Natrii selenis pentahydricus; Aroma lactis; Aroma vanillae 200 ml nebo 500 ml PP: a) Skleněná láhev se štítkem, korunkový uzávěr, příbalová informace v jazyce českém, kartón. b) Krabička Tetrapack s potiskem,  umělohmotná slámka ve fólii, příbalová informace v jazyce českém, kartón. B: SOL 1X200ml(KRAB.) kód SÚKL: 59925; SOL 3X200ml(KRAB.) kód SÚKL: 59926; SOL 30X200ml(KRAB.)  kód SÚKL: 59927; SOL 12X500ml(SKLO) kód SÚKL: 91566; SOL 1X500ml(SKLO) kód SÚKL: 91567 ZR: Změna názvu přípravku (dříve Fresubin Vanillegeschmack). Změna složení přípravku. Změna druhu obalu. Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

09/ 041/83-S/C

GASTERIN V: SLOVAKOFARMA A.S., HLOHOVEC, Slovenská republika. D:   SLOVAKOFARMA A.S., HLOHOVEC, Slovenská republika. PP:  Sáčky z fólie TENOFAN Al/EVA, příbalová informace v jazyce českém, skládačka. B: GEL 20X16g kód SÚKL: 87754 ZS:  V suchu, při teplotě 15 aŹ 25 oC, chránit před světlem. ZR:  Změna druhu obalu. Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

16/ 787/92-S/C

GORDOX V: CHEMICAL WORKS OF GEDEON RICHTER, BUDAPEST, Maďarsko. D:   CHEMICAL WORKS OF GEDEON RICHTER, BUDAPEST, Maďarsko. B: INJ 10X10ml/100KU kód SÚKL: 31226; INJ 25X10ml/100KU kód SÚKL: 09124 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna složení pomocných látek. Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

59/ 172/78-C

H-AL (dusts mix, pollens, mites) depot V: SEVAPHARMA A.S., PRAHA, Česká republika. D: SEVAPHARMA A.S., PRAHA, Česká republika. S: Allergena pulveris purificata adsorpta 50 KN; Allergena acarorum purificata adsorpta 1 pc; Allergena mycophytorum purificata adsorpta 1 pc B: INJ 10000PNU/5ml kód SÚKL: 99803 H-AL DMX DEP.BYT.PR.OBOH.; INJ 10000PNU/5ml kód SÚKL: 99806  H-AL MIT.DEP.SMĚS                                            ROZTOČŮ; INJ 25000PNU/5ml kód SÚKL: 99812 H-AL POL.DEP.POLLIN.MIXT.; INJ 25000PNU/5ml kód SÚKL: 99818 H-AL POL.DEP.JAR.SM.ČAS.; INJ 25000PNU/5ml  kód SÚKL: 99824  H-AL POL.DEP.SM.PODZIMNÍ; INJ 25000PNU/5ml  kód SÚKL: 99830  H-AL POL.DEP.SMĚS TRAV I; INJ 250PNU/1ml kód SÚKL: 99834 H-AL POL.DEP.BETULA  PEND.; 

INJ 2500PNU/3ml kód SÚKL:99835 H-AL POL.DEP.BETULA PEND.; INJ 25000PNU/5ml kód SÚKL: 99836 H-AL POL.DEP.BETULA PEND.; INJ 25000PNU/5ml kód SÚKL: 99842 H-AL POL.DEP.SAMBUC.NIGRA INJ 25000PNU/5ml kód SÚKL: 99848 H-AL                                            POL.DEP.ARTEMIS.VULG.; INJ 100PNU/1ml kód SÚKL: 83552 H-AL DMX                                            DEP.BYT.PR.OBOH.; INJ 1000PNU/3ml kód SÚKL: 83553 H-AL DMX                                            DEP.BYT.PR.OBOH.; 

INJ 250PNU/1ml kód SÚKL: 83554 H-AL POL.DEP.POLLIN.MIXT.; INJ 2500PNU/3ml kód SÚKL: 83555 H-AL POL.DEP.POLLIN.MIXT.; INJ 100PNU/1ml kód SÚKL: 83556  H-AL MIT.DEP.SMĚS ROZTOČŮ; INJ 1000PNU/3ml kód SÚKL: 83557 H-AL MIT.DEP.SMĚS ROZTOČŮ; INJ 250PNU/1ml kód SÚKL: 83558 H-AL                                            POL.DEP.JAR.SM.ČAS.;

INJ 2500PNU/3ml kód SÚKL: 83559 H-AL POL.DEP.JAR.SM.ČAS.; INJ 250PNU/1ml kód SÚKL: 83560 H-AL POL.DEP.SM.PODZIMNÍ; INJ 2500PNU/3ml kód SÚKL: 83561 H-AL                                            POL.DEP.SM.PODZIMNÍ; INJ 250PNU/1ml kód SÚKL: 83562  H-AL  POL.DEP.SMĚS                                            TRAV I;

INJ 2500PNU/3ml kód SÚKL: 83563 H-ALPOL.DEP.SMĚS TRAV I; INJ 250PNU/1ml kód SÚKL: 83564 H-AL POL.DEP.SAMBUC.NIGRA; INJ 2500PNU/3ml kód SÚKL: 83565 H-AL POL.DEP.SAMBUC.NIGRA; INJ 250PNU/1ml kód SÚKL: 83566 H-AL                                            POL.DEP.ARTEMIS.VULG.; INJ 2500PNU/3ml kód SÚKL: 83567 H-AL                                            POL.DEP.ARTEMIS.VULG. ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna názvu přípravku (dříve H-AL/dusts mix, pollens, mites/depot). Změna složení přípravku. Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

76/1002/92-S/C

HAES - STERIL 6%; HAES - STERIL 10% V: FRESENIUS AG, BAD HOMBURG, Spolková republika Německo. D:   FRESENIUS AG, BAD HOMBURG, Spolková republika Německo. B: INF 1X250ml(SKLO) kód SÚKL: 72153  6%; INF 1X500ml(SKLO) kód SÚKL: 72154  6%; INF 1X500ml(PLAST) kód SÚKL: 72155  6%; INF 1X250ml(SKLO)    kód SÚKL: 72156  10%; INF 1X500ml(SKLO)  kód SÚKL: 72157  10%; INF 1X500ml(PLAST)   kód SÚKL: 72158  10% PE:  60 ZR:  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

09/ 519/97-C

HELICID V: LÉČIVA A.S., PRAHA, Česká republika. D: LÉČIVA A.S., PRAHA, Česká republika. B: CPS 14X20mg  kód SÚKL: 56500; CPS 20X20mg kód SÚKL: 59897 ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

18/ 204/87-C

HUMULIN N 40 m.j./ml; HUMULIN N 100 m.j./ml V: LILLY DEUTSCHLAND GMBH, GIESSEN, Spolková republika Německo, LILLY FRANCE S.A., FEGERSHEIM, Francie. D:   ELI LILLY EXPORT S.A., GENEVA, Švýcarsko. B: INJ 1X10ml/400UT kód SÚKL: 47194 (D); INJ 1X10ml/1KU kód SÚKL: 47195 (D); INJ 1X10ml/400UT kód SÚKL: 97521 (F); INJ 1X10ml/1KU kód SÚKL: 44567 (F)  ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

18/ 205/87-C

HUMULIN R 40 m.j./ml; HUMULIN R 100 m.j./ml  V: LILLY DEUTSCHLAND GMBH, GIESSEN, Spolková republika Německo,  LILLY FRANCE S.A., FEGERSHEIM, Francie.  D: ELI LILLY EXPORT S.A., GENEVA, Švýcarsko. B: INJ 1X10ml/400UT kód SÚKL: 47192 (D); INJ 1X10ml/1KU kód SÚKL: 47193 (D); INJ 1X10ml/400UT kód SÚKL: 97520 (F); INJ 1X10ml/1KU kód SÚKL: 44576 (F) ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

18/ 149/90-C

HUMULIN L 40 m.j./ml; HUMULIN L 100 m.j./ml V: LILLY FRANCE S.A., FEGERSHEIM, Francie. D: ELI LILLY EXPORT S.A., GENEVA, Švýcarsko. B: INJ 1X10ml/400UT kód SÚKL: 42468; INJ 1X10ml/1KU kód SÚKL: 44564 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

18/ 151/90-C

HUMULIN M 2 (20/80) 40 m.j./ml; HUMULIN M 2 (20/80) 100 m.j./ml V: LILLY FRANCE S.A., FEGERSHEIM, Francie. D: ELI LILLY EXPORT S.A., GENEVA, Švýcarsko. INJ 1X10ml/400UT  kód SÚKL: 78283; INJ 1X10ml/1KU kód SÚKL: 44569 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

18/ 150/90-C

HUMULIN M 3 (30/70) 40 m.j./ml; HUMULIN M 3 (30/70) 100 m.j./ml  V: ELI LILLY EXPORT S.A., GENEVA, Švýcarsko. D: ELI LILLY EXPORT S.A., GENEVA, Švýcarsko. INJ 1X10ml/400UT kód SÚKL: 78284; INJ 1X10ml/1KU kód SÚKL: 44570 ZR: Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

18/ 148/90-C

HUMULIN U 40 m.j./ml; HUMULIN U 100 m.j./ml V: LILLY FRANCE S.A., FEGERSHEIM, Francie. D: ELI LILLY EXPORT S.A., GENEVA, Švýcarsko. INJ 1X10ml/400UT kód SÚKL: 78281; INJ 1X10ml/1KU kód SÚKL: 44578 ZR:  Změna názvu výrobce.  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

44/ 082/97-C

HYCAMTIN  V: SMITHKLINE   BEECHAM   PHARMACEUTICALS,   BRENTFORD,   Velká Británie.  D: SMITHKLINE   BEECHAM   PHARMACEUTICALS,   BRENTFORD,   Velká Británie.  B:  INJ SIC 5XLAHV./4mg  kód SÚKL: 56649 PE:  36 ZR:  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

76/ 638/92-S/C

INFUSIO HARTMANNI BP – HUMAN  V: HUMAN CO., LTD, GÖDÖLLÖ, Maďarsko.

D:   HUMAN CO., LTD, GÖDÖLLÖ, Maďarsko. S:  Natrii chloridum 3 g; Kalii chloridum                                 200 mg; Calcii chloridum dihydricum 135 mg; Natrii lactatis solutio 50% 3.2 g v 500 ml B:   INF 1X500ml kód SÚKL: 97014 ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Infusio Hartmanni - Institute Human). Změna složení přípravku.

----------------------------------------------------------------

87/ 287/92-C

IPERTROFAN 40  V: TAKEDA ITALIA FARMACEUTICI, MILANO, Itálie. D: SPA - SOCIETA PRODOTTI ANTIBIOTICI S.P.A., MILANO, Itálie. B: TBL OBD ENT 10X40mg  kód SÚKL: 46777; TBL OBD ENT 20X40mg  kód SÚKL: 46778; TBL OBD ENT 30X40mg  kód SÚKL: 46779 PE:  30 ZR:  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

83/ 140/94-C

ISMN AL 20; ISMN AL 40  V: ALIUD PHARMA GMBH AND CO.KG, LAICHINGEN, Spolková  republika Německo. D: ALIUD PHARMA GMBH AND CO.KG, LAICHINGEN, Spolková republika Německo. B: TBL 30X20mg kód SÚKL: 59898; TBL 60X20mg          kód SÚKL: 92568; TBL 100X20mg kód SÚKL: 61467; TBL 30X40mg kód SÚKL: 59899; TBL 60X40mg kód SÚKL: 92569; TBL 100X40mg kód SÚKL: 61469 ZR:  Změna velikosti balení.

 

15/ 929/92-C

KEFADIM 1 g; KEFADIM 2 g  V: LILLY S.A., ALCOBENDAS, MADRID, Španělsko. D: ELI LILLY EXPORT S.A., GENEVA, Švýcarsko. S: Ceftazidimum pentahydricum                     1.17 g (odp. Ceftazidimum 1 g) PP:  Bílý až smetanově zbarvený krystalický prášek. Lahvička  z bezbarvého skla, pryžová zátka, hliníkový kryt, chránič z plastické hmoty, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: INJ SIC 1X1g kód SÚKL: 55867; INJ SIC 1X2g kód SÚKL: 55868 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna názvu přípravku (dříve Fefadim). Změna složení přípravku. Změna popisu přípravku. Změna druhu obalu. Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

56/ 205/85-C

KRYPTOCUR V: HOECHST MARION ROUSSEL DEUTSCHLAND GMBH, FRANKFURT AM  MAIN,  Spolková republika Německo. D: HOECHST MARION ROUSSEL DEUTSCHLAND GMBH, FRANKFURT AM  MAIN, Spolková republika Německo. S: Gonadorelinum  20 mg v 10 g PP: Lékovka z hnědého skla s HDPE šroubovacím uzávěrem, dávkovací  pumpička  v  obalu  z  plastické  hmoty, papírová      vložka,  příbalová  informace v  jazyce  českém,  papírová  skládačka. B: SPR NAS 2X1X10g+2R.  kód SÚKL: 59914; SPR NAS 2X10g+2ROZ.  kód SÚKL: 59915; SPR NAS 1X10g+ROZP.  kód SÚKL: 86238 ZS:  Při teplotě 2 až 8 oC. ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna lékové formy. Změna složení přípravku. Změna druhu obalu.  Změna velikosti balení. Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

83/ 791/92-S/C

LACIPIL 2 mg; LACIPIL 4 mg  V: GLAXO LTD, GREENFORD, MIDDLESEX, Velká Británie,  GLAXO S.A., ARANDA DE DUERO, Španělsko. D: GLAXO GROUP LTD, GREENFORD, MIDDLESEX, Velká Británie. B: TBL OBD 14X2mg kód SÚKL: 69048 (GB); TBL OBD 28X2mg kód SÚKL: 59376 (GB); TBL OBD 14X4mg kód SÚKL: 69049 (GB); TBL OBD 28X4mg kód SÚKL: 59910 (GB); TBL OBD 14X2mg kód SÚKL: 80290 (E); TBL OBD 28X2mg kód SÚKL: 59911 (E); TBL OBD 14X4mg kód SÚKL: 80291 (E); TBL OBD 28X4mg kód SÚKL: 59912 (E) ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

83/ 395/92-C

MAYCOR RETARD 20 mg; MAYCOR RETARD 40 mg V: COOPHARMA S.R.O., PRAHA, Česká republika. D: COOPHARMA S.R.O., PRAHA, Česká republika. B: CPS RET 30X20mg kód SÚKL: 97865; CPS RET 30X40mg kód SÚKL: 97866; CPS RET 50X20mg kód SÚKL: 47166; CPS RET 50X40mg kód SÚKL: 47167 ZR: Změna názvu držitele. Změna lékové formy. Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

83/ 016/84-S/C

MAYCOR RETARD 20; MAYCOR RETARD 40; MAYCOR RETARD 60  V:   PARKE-DAVIS  GMBH   BERLIN,  FREIBURG, Spolková  republika Německo. D:   PARKE-DAVIS GMBH BERLIN, FREIBURG, Spolková  republika Německo. B: CPS RET 30X20mg kód SÚKL: 88223; CPS RET 50X20mg kód SÚKL: 88224; CPS RET 100X20mg     kód SÚKL: 88225; CPS RET 30X40mg kód SÚKL: 88226; CPS RET 50X40mg kód SÚKL: 88227; CPS RET 100X40mg kód SÚKL: 88228; CPS RET 30X60mg kód SÚKL: 88229; CPS RET 50X60mg kód SÚKL: 88230; CPS RET 100X60mg kód SÚKL: 88231 PE:  36 ZR:  Změna složení pomocných látek. Změna lékové formy. Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

67/ 541/70-C

MYTELASE  V: SANOFI WINTHROP, NEW CASTLE, UPON TYNE, Velká Británie. D:   SANOFI WINTHROP, GENTILLY, Francie. S: Ambenonii chloridum 10 mg PP: Bílé bikonvexní potahované tablety s půlící rýhou na jedné straně a vyraženým "MYT". Lahvička z tmavého skla, šroubovací kovový uzávěr, vata, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: TBL OBD 100X10mg kód SÚKL: 47222 ZS:  Za teploty do 25 oC. ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna lékové formy. Změna složení přípravku. Změna popisu přípravku. Změna druhu obalu. Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

44/ 136/92-S/C

NAVELBINE  V: AQUITAINE PHARM INTERNATIONATIONAL PIERRE FABRE      MEDICAMENT, IDRON, Francie.  D: PIERRE FABRE MEDICAMENT, BOULOGNE CEDEX, Francie. PP: a) Lékovka z bezbarvého skla, chlorbutylová zátka, pertl, příbalová   informace v  jazyce  českém,  skládačka  s polystyrenovou vložkou. b) Lékovka z bezbarvého skla, butylová zátka, pertl, příbalová informace v  jazyce českém, skládačka s polystyrenovou vložkou. INJ 10X1ml/10mg kód SÚKL: 98197; INJ 10X5ml/50mg kód SÚKL: 98203 ZR:  Změna druhu obalu.

----------------------------------------------------------------

47/ 549/93-C

NENATAL V: N.V.NUTRICIA, ZOETERMEER, Nizozemí. D: N.V.NUTRICIA, ZOETERMEER, Nizozemí.  B: PLV 1X400g kód SÚKL: 61453  PE:  24 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

86/ 784/92-C

NEUROBENE  V:  MERCKLE GMBH, BLAUBEUREN, Spolková republika Německo. D:   RATIOPHARM GMBH, ULM, Spolková republika Německo. S: Cyanocobalaminum                         1 mg v 1 ml  B: INJ 6X1ml/1000rg kód SÚKL: 92503 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna  názvu  přípravku  (dříve  Vitamin  B12  - Ratiopharm, Neurobene). Změna složení přípravku.

----------------------------------------------------------------

87/ 088/95-C

NICORETTE náplast 5 mg/16 hodin; NICORETTE náplast 10 mg/16 hodin; NICORETTE náplast 15 mg/16 hodin V: PHARMACIA AND UPJOHN AB, STOCKHOLM, Švédsko.  D: PHARMACIA AND UPJOHN AB, STOCKHOLM, Švédsko. B: EMP TTS 7X5mg kód SÚKL: 46686; EMP TTS 7X10mg kód SÚKL: 46687; EMP TTS 7X15mg kód SÚKL: 46688 PE:  36 ZR:  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

76/ 451/92-C

NUTRALIPID P 20% EMULZE V: VÝZKUMNÝ ÚSTAV ANTIBIOTIK A BIOTRANSFORMACÍ, ROZTOKY, Česká  republika. D: VÝZKUMNÝ ÚSTAV ANTIBIOTIK A BIOTRANSFORMACÍ, ROZTOKY, Česká  republika. B: INF EML 1X100ml kód SÚKL: 60105; INF EML 10X100ml kód SÚKL: 66763; INF EML 1X250ml          kód SÚKL: 44592; INF EML 10X250ml    kód SÚKL: 92786; INF EML 1X500ml kód SÚKL: 44593; INF EML 10X500ml kód SÚKL: 92787 ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Nutralipid P 20%).

----------------------------------------------------------------

76/ 154/87-C

NUTRAMIN N  V: VÚAB, ROZTOKY U PRAHY, Česká republika. D: VÚAB, ROZTOKY U PRAHY, Česká republika. B: INF 1X100ml kód SÚKL: 59913; INF 10X100ml kód SÚKL: 60033 ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

76/ 454/92-C

NUTRAMIN K  V: VÚAB, ROZTOKY U PRAHY, Česká republika. D: VÚAB, ROZTOKY U PRAHY, Česká republika. B: INF 1X250ml kód SÚKL: 59901; INF 10X250ml kód SÚKL: 44093; INF 1X500ml kód SÚKL: 59902; INF 10X500ml kód SÚKL: 81692 ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

 

 

76/ 153/87-C

NUTRAMIN P 4%; NUTRAMIN P 8%  V: VÚAB, ROZTOKY U PRAHY, Česká republika. D: VÚAB, ROZTOKY U PRAHY, Česká republika. B: INF 1X100ml kód SÚKL: 97950  4%; INF 10X100ml kód SÚKL: 60035  4%; INF 1X100ml kód SÚKL: 97951  8%; INF 10X100ml kód SÚKL: 60036  8% ZR:  Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

47/ 702/93-C

NUTRILON 1 LOW LACTOSE  V: N.V.NUTRICIA, ZOETERMEER, Nizozemí. D:   N.V.NUTRICIA, ZOETERMEER, Nizozemí. S: Amyli hydrolysati sirupus; Lac desadipatum siccatum; Palmae oleum; Rapae oleum; Caseinum; Cocos oleum; Helianthi oleum; Lactosum; Butyrum dehydratum; Calcii carbonas; Kalii citras monohydricus; Kalii chloridum; Natrii chloridum; Magnesii hydrogenophosphas trihydricus; Kalii hydroxidum; Acidum ascorbicum; Calcii hydrogenophosphas; Taurinum; Cholini chloridum; Ferrosi sulfas; Tocoferolum alfa racemicum; Zinci sulfas monohydricus; Nicotinamidum; Calcii pantothenas; Cupri sulfas pentahydricus; Retinoli acetas; Riboflavinum; Thiamini hydrochloridum; Pyridoxini hydrochloridum; Acidum citricum monohydricum; Acidum folicum; Kalii iodidum; Manganosi sulfas monohydricus; Phytomenadionum; Biotinum; Colecalciferolum; Cyanocobalaminum 400 g  B: PLV 1X400g kód SÚKL: 61450 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna názvu přípravku (dříve Nutrilon Low Lactose). Změna složení přípravku.

----------------------------------------------------------------

47/ 550/93-C

NUTRILON 1 SOYA V: N.V.NUTRICIA, ZOETERMEER, Nizozemí. D:   N.V.NUTRICIA, ZOETERMEER, Nizozemí.  S: Glucosum liquidum; Sojae proteinum; Palmae oleum; Rapae oleum; Cocos oleum; Helianthi oleum; Calcii carbonas; Calcii phosphas; Kalii citras monohydricus; Kalii chloridum; Magnesii chloridum hexahydricum; Methioninum racemicum; Calcii chloridum dihydricum; Acidum ascorbicum; Acidum citricum monohydricum; Taurinum; Cholini chloridum; Kalii hydroxidum; Inositolum; Levocarnitinum; Ferrosi sulfas; Zinci sulfas monohydricus; Tocoferolum alfa racemicum; Nicotinamidum; Calcii pantothenas; Riboflavinum; Retinoli acetas; Thiamini hydrochloridum; Cupri sulfas pentahydricus; Pyridoxini hydrochloridum; Kalii iodidum; Acidum folicum; Phytomenadionum; Biotinum; Colecalciferolum; Cyanocobalaminum 400 g B:  PLV 1X400g kód SÚKL: 61451 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna složení přípravku. Změna názvu přípravku (dříve Nutrilon - Soya pulvis).

----------------------------------------------------------------

47/ 548/93-C

NUTRILON PEPTI MCT V: N.V.NUTRICIA, ZOETERMEER, Nizozemí. D:   N.V.NUTRICIA, ZOETERMEER, Nizozemí. S: Glucosum liquidum; Proteinum lactoseri hydrolysatum; Triglycerida saturata media; Maydis oleum; Calcii hydrogenophosphas dihydricus; Acidum citricum; Kalii hydroxidum; Lecithinum; Calcii chloridum dihydricum; Acidum ascorbicum; Acidum phosphoricum 50%; Magnesii chloridum hexahydricum; Cholini chloridum; Kalii chloridum; Taurinum; Natrii chloridum; Inositolum; Magnesii hydroxidum; Tocoferolum alfa racemicum; Levocarnitinum; Ferrosi sulfas; Zinci sulfas monohydricus; Nicotinamidum; Calcii pantothenas; Cupri sulfas pentahydricus; Retinoli acetas; Riboflavinum; Thiaminum; Pyridoxinum; Acidum folicum; Kalii iodidum; Manganosi sulfas monohydricus; Phytomenadionum; Biotinum; Colecalciferolum; Cyanocobalaminum 450 g  B: PLV 1X450g kód SÚKL: 47219 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna složení přípravku. Změna názvu přípravku (dříve Pepti Junior).

----------------------------------------------------------------

49/ 283/71-C

PANCREOLAN FORTE  V: LÉČIVA A.S., PRAHA, Česká republika. D: LÉČIVA A.S., PRAHA, Česká republika. S: Pancreatinum 220 mg  PP: Blistr, příbalová informace v jazyce českém, skládačka. B: TBL OBD 30X220mg kód SÚKL: 02420

ZR:  Změna složení přípravku.

Změna druhu obalu.

 

49/ 032/81-S/C

PANZYNORM FORTE  V: KRKA D.D., NOVO MESTO, Republika Slovinsko. D:   KRKA D.D., NOVO MESTO, Republika Slovinsko. S: Pancreatinum                                    260 mg Lipasum 6000 UT; Amylasum 7500 UT; Trypsinum 450 UT; Chymotrypsinum                                 1500 UT; Acidum cholicum 13.5 mg; Pepsini pulvis 245 mg; Seroalbumini hydrolysati hydrochlorida 100 mg  PP:  Žlutozelená bikonvexní dražé. Plastová válcová tuba s plastovým uzávěrem, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: DRG 30 kód SÚKL: 04139 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna složení přípravku. Změna popisu přípravku. Změna druhu obalu. Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

49/ 122/88-C

PANZYTRAT 10000; PANZYTRAT 25000 V: KNOLL AG, LUDWIGSHAFEN, Spolková republika Německo. D: KNOLL AG, LUDWIGSHAFEN, Spolková republika Německo. PP: Panzytrat 10000: tvrdé želatinové tobolky o vel. 2, hnědá neprůhledná horní část, bezbarvá průsvitná spodní část, obsahující šedobílé mikrotablety. Panzytrat 25000: tvrdé želatinové tobolky o vel. 0, hnědá neprůhledná horní část, bezbarvá průsvitná spodní část,      obsahující šedobílé mikrotablety. B: CPS 20 (PLAST) kód SÚKL: 96065  PANZYTRAT 10000 (KNO); CPS 20 (SKLO) kód SÚKL: 54530  PANZYTRAT 10000 (KNO); CPS 50 (PLAST) kód SÚKL: 96066  PANZYTRAT 10000 (KNO); CPS 50 (SKLO) kód SÚKL: 54531  PANZYTRAT 10000 (KNO); CPS 100 (PLAST) kód SÚKL: 96067  PANZYTRAT 10000 (KNO); CPS 100 (SKLO) kód SÚKL: 54532  PANZYTRAT 10000 (KNO); CPS 20 (PLAST) kód SÚKL: 92506  PANZYTRAT 25000 (KNO); CPS 20 (SKLO) kód SÚKL: 54533  PANZYTRAT 25000 (KNO); CPS 50 (PLAST) kód SÚKL: 92507  PANZYTRAT 25000 (KNO); CPS 50 (SKLO) kód SÚKL: 54534  PANZYTRAT 25000 (KNO); CPS 100 (PLAST) kód SÚKL: 92258  PANZYTRAT 25000 (KNO); CPS 100 (SKLO) kód SÚKL: 54535  PANZYTRAT 25000 (KNO); CPS 20 (PLAST) kód SÚKL: 92260  PANZYTRAT 10000 (KNU); CPS 50 (PLAST) kód SÚKL: 92261  PANZYTRAT 10000 (KNU); CPS 100 (PLAST) kód SÚKL: 92262  PANZYTRAT 10000 (KNU); CPS 20 (PLAST) kód SÚKL: 92627  PANZYTRAT 25000 (KNU); CPS 50 (PLAST) kód SÚKL: 92628  PANZYTRAT 25000 (KNU); CPS 100 (PLAST) kód SÚKL: 92259  PANZYTRAT 25000 (KNU) ZR:  Změna složení pomocných látek. Změna popisu přípravku.

----------------------------------------------------------------

83/ 740/96-C

PREDUCTAL  V: LES LABORATOIRES SERVIER INDUSTRIE, GIDY, Francie. D:   LES LABORATOIRES SERVIER, NEUILLY-SUR-SEINE, Francie. B: TBL OBD 60X20mg kód SÚKL: 59988 ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

49/ 936/97-C

PREPULSID 20 mg  V: JANSSEN-CILAG FARMACEUTICI S.P.A., LATINA, Itálie. D:   JANSSEN PHARMACEUTICA N.V., BEERSE, Belgie. B: TBL 60X20mg kód SÚKL: 55794 PE:  36 ZR:  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

49/ 273/93-C

PREPULSID  V: JANSSEN PHARMACEUTICA N.V., BEERSE, Belgie. D: JANSSEN PHARMACEUTICA N.V., BEERSE, Belgie. B: SUP 6X30mg kód SÚKL: 93391 ZS: Při teplotě 15 až 30 oC. ZR:  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

49/ 170/93-C

PREPULSID  V: JANSSEN PHARMACEUTICA N.V., BEERSE, Belgie, JANSSEN-CILAG S.P.A., BORGO SAN MICHELE, LATINA, Itálie. D: JANSSEN PHARMACEUTICA N.V., BEERSE, Belgie. PP: Bílá suspenze s třešňovým aroma. a) Hnědá skleněná lahvička s bezpečnostním uzávěrem s LDPE vložkou, PE dávkovačem s vyznačenou stupnicí a PS pístem v PE pouzdře, u 200 ml odměrka, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. b) Samostatné sáčky z fólie (papír/PE/Al/ionoměr), příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: SUS 20X5ml sáčky kód SÚKL: 47211 (I); SUS 50X5ml sáčky kód SÚKL: 47212 (I); SUS 20X10ml sáčky kód SÚKL: 47213 (I); SUS 50X10ml sáčky kód SÚKL: 47214 (I); SUS 1X200ml 1mg/ml kód SÚKL: 93392 (B)

SUS 1X100ml 1mg/ml kód SÚKL: 93393 (B) PE:  Lahvička: 60 Sáček: 24 ZS:  Při teplotě 15 až 30 oC, chránit před mrazem. ZR:  Změna názvu výrobce. Změna popisu přípravku. Změna druhu obalu.  Změna velikosti balení. Změna způsobu uchovávání. Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

49/ 192/90-C

PREPULSID 5 mg; PREPULSID 10 mg V: JANSSEN PHARMACEUTICA N.V., BEERSE, Belgie, JANSSEN-CILAG S.P.A., BORGO S.MICHELE (LT), Itálie. D:   JANSSEN PHARMACEUTICA N.V., BEERSE, Belgie. B: TBL 30X5mg kód SÚKL: 47216 (I); TBL 100X5mg kód SÚKL: 47215 (I); TBL 30X10mg kód SÚKL: 47217 (I); TBL 50X10mg kód SÚKL: 47218 (I); TBL 30X5mg kód SÚKL: 94898 (B); TBL 100X5mg          kód SÚKL: 93387 (B); TBL 30X10mg kód SÚKL: 93388 (B); TBL 50X10mg kód SÚKL: 94899 (B) ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

23/ 345/71-C

PROCTO-GLYVENOL V: NOVARTIS PHARMA SA, HUNINGUE, Francie. D:   NOVARTIS CONSUMER HEALTH SA, NYON, Švýcarsko. B: SUP 5X400mg kód SÚKL: 59986; SUP 10X400mg kód SÚKL: 59987 ZR:  Změna názvu výrobce.

----------------------------------------------------------------

64/ 157/80-C

PROCULIN V: CHAUVIN ANKERPHARM GMBH,  RUDOLSTADT,  Spolková  republika Německo. D: CHAUVIN ANKERPHARM GMBH,  RUDOLSTADT,  Spolková  republika Německo. B: GTT OPH 10ml 0.03%   kód SÚKL: 21497 PE: 36, po prvním otevření 6 týdnů. ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna doby použitelnosti po prvním otevření.

----------------------------------------------------------------

94/ 759/93-C

REGULAX V: KREWEL MEUSELBACH GMBH, EITORF, Spolková republika Německo.

D:   KREWEL MEUSELBACH GMBH, EITORF, Spolková republika Německo. B: ORM CUB 6 kód SÚKL: 72555; ORM CUB 12 kód SÚKL: 59978; ORM CUB 18 kód SÚKL: 76059; ORM CUB 36 kód SÚKL: 76060 ZR:  Změna registračního čísla (dříve 61/759/93-C).

Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

88/ 162/94-C

ROTOP MAG-3  V: VEREIN FÜR KERNVERFAHRENSTECHNIK  UND  ANALYTIK  ROSSENDORF E.V., SCHÖNFELD-WEISSIG, Spolková republika Německo. D: VEREIN FÜR KERNVERFAHRENSTECHNIK UND ANALYTIK ROSSENDORF E.V., SCHÖNFELD-WEISSIG, Spolková republika Německo. B: INJ SIC 5+5XSOLV. kód SÚKL: 76894 ZS:  Při teplotě 2 až 8 oC. ZR:  Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

14/ 261/95-C

SEREVENT V: GLAXO GROUP LTD, LABORATOIRES GLAXO, EVREUX, Francie. D:   GLAXO GROUP LTD, GREENFORD, MIDDLESEX, Velká Británie. PP: Typ Rotadisks: a) Kulatý fóliový rotadisk o průměru 4 cm se 4 dávkami ve vypouklých jamkách, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. b) Kulatý fóliový rotadisk o průměru 4 cm se 4 dávkami ve vypouklých jamkách, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka + 1 diskhaler. Typ Diskus: c) Strip vložený v  diskovitém  plastikovém  inhaleru s počítadlem dávek, obsahující 60 dávek, příbalová informace v jazyce českém, papírová skládačka. B: INH PLV 60X50rg-R+D  kód SÚKL: 59271; INH PLV 60X50rg-R+D  kód SÚKL: 59272; INH PLV 60X50rg-DIS  kód SÚKL: 59951; INH PLV 60X50rg-DIS  kód SÚKL: 59952; INH PLV 60X50rg-ROT  kód SÚKL: 96720; INH PLV 60X50rg-ROT  kód SÚKL: 83048 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna názvu přípravku (Serevent Rotadisks). Změna druhu obalu. Změna velikosti balení.

----------------------------------------------------------------

36/ 211/72-C

SILOMAT  V: BOEHRINGER INGELHEIM   ESPAŇA  S.A.,   BARCELONA,  Spolková      republika Německo. D: BOEHRINGER INGELHEIM INTERNATIONAL GMBH, INGELHEIM AM RHEIN, Spolková republika Německo. B: INJ 5X2ml/20mg kód SÚKL: 02872  ZR:  Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

49/ 212/93-C

SMECTA  V: BEAUFOUR IPSEN INDUSTRIE, DREUX CEDEX, Francie. D: IPSEN, PARIS CEDEX, Francie.  PP: Téměř bílý až světle béžový jemný prášek s vůní vanilky. B:   PLV POR 1X10sáčku kód SÚKL: 59940; PLV POR 1X30sáčku kód SÚKL: 59941 PE:  48 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna popisu přípravku. Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

13/ 556/94-C

SOTALEX  V: BRISTOL-MYERS SQUIBB, MEYMAC, Francie. D: BRISTOL-MYERS SQUIBB CO., NEW YORK, Spojené státy americké. S: Sotaloli hydrochloridum                         160 mg  PP: Bílé kulaté ploché tablety se zkosenými hranami, s půlící rýhou na jedné straně a s označením "160" na druhé straně. B: TBL 100X160mg kód SÚKL: 47127; TBL 30X160mg         kód SÚKL: 47128; TBL 20X160mg kód SÚKL: 47129; TBL 50X160mg kód SÚKL: 47130 ZR:  Změna složení přípravku. Změna popisu přípravku.

----------------------------------------------------------------

26/ 194/90-C

SPORANOX V: JANSSEN PHARMACEUTICA, BEERSE, Belgie. D: JANSSEN PHARMACEUTICA, BEERSE, Belgie. B: CPS 4X100mg kód SÚKL: 93321; CPS 15X100mg kód SÚKL: 94897 PE:  36 ZR:  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

26/1097/97-C

SPORANOX V: JANSSEN PHARMACEUTICA, BEERSE, Belgie. D: JANSSEN PHARMACEUTICA, BEERSE, Belgie. B: SOL 1X150ml/1.5g    kód SÚKL: 56067 PE:  Doba použitelnosti po prvním otevření je 1 měsíc. ZR:  Změna doby použitelnosti po prvním otevření.

----------------------------------------------------------------

86/ 684/93-C

THIABENE  V: MERCKLE GMBH, BLAUBEUREN, Spolková republika Německo. D:   RATIOPHARM GMBH, ULM, Spolková republika Německo. S: Thiamini hydrochloridum                         100 mg  PP:  Čirý téměř bezbarvý roztok. B: INJ 6X2ml/100mg kód SÚKL: 92502 ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele. Změna   názvu  přípravku   (dříve  Vitamin   B1  Ratiopharm, Thiabene). Změna složení přípravku. Změna popisu přípravku.

----------------------------------------------------------------

52/ 420/69-C

TUSSILEN  V: GALENA A.S., OPAVA-KOMÁROV, Česká republika. D: GALENA A.S., OPAVA-KOMÁROV, Česká republika.  B: GTT 1X10ml kód SÚKL: 00731 Poznámka: Pozor! Léková závislost 8. ZR:  Změna názvu výrobce. Změna názvu držitele.

----------------------------------------------------------------

59/ 933/97-C

TWINRIX PAEDIATRIC V: SMITHKLINE BEECHAM BIOLOGICALS S.A., RIXENSART, Belgie, SACHSISCHES SERUMWERK PHARMA GMBH, DRESDEN,   Spolková republika Německo. D: SMITHKLINE BEECHAM BIOLOGICALS S.A., RIXENSART, Belgie. B: INJ 1X0.5ml/DÁV.  kód SÚKL: 44648 (B); INJ 1X0.5ml/DÁV.+STŘ. kód SÚKL: 44649 (B); INJ 1X0.5ml/DÁV. kód SÚKL: 53750 (D); INJ 1X0.5ml/DÁV.+STŘ. kód SÚKL: 53751 (D) PE:  36 Poznámka: Přípravek podléhá povinnému hlášení SÚKL. ZR:  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

59/ 507/97-C

TWINRIX ADULT V: SMITHKLINE BEECHAM BIOLOGICALS S.A., RIXENSART, Belgie. D: SMITHKLINE BEECHAM BIOLOGICALS S.A., RIXENSART, Belgie. B: INJ 1X1ml/DÁVKA  kód SÚKL: 93071; INJ 1X1ml/DÁV.+STŘ. kód SÚKL: 93074 PE:  36 Poznámka: Přípravek podléhá povinnému hlášení SÚKL. ZR:  Změna doby použitelnosti.

----------------------------------------------------------------

15/ 034/85-S/C

VULMIZOLIN 0.5; VULMIZOLIN 1.0  V: BIOTIKA A.S., SLOVENSKÁ ĹUPČA, Slovenská republika. D: BIOTIKA A.S., SLOVENSKÁ ĹUPČA, Slovenská republika. PP:  Zapertlovaná lahvička z bezbarvého skla, pryžová zátka, hliníkový kryt, příbalová informace v jazyce českém,  papírová skládačka. B: INJ SIC 1X0.5g kód SÚKL: 56219; INJ SIC 10X0.5g kód SÚKL: 56220; INJ SIC 50X0.5g kód SÚKL: 56221; INJ SIC 1X1g kód SÚKL: 85509; INJ SIC 10X1g kód SÚKL: 91148; INJ SIC 50X1g kód SÚKL: 85510 ZS:  Při teplotě do 25 oC, v suchu, chránit před světlem. ZR:  Změna názvu přípravku (dříve Vulmizolin). Změna druhu obalu. Změna způsobu uchovávání.

----------------------------------------------------------------

 

 

III. ROZHODNUTÍ O ZRUŠENÍ REGISTRACE

 

73/ 032/73-S/C

HALIDOR  V: EGIS PHARMACEUTICALS LTD, BUDAPEST, Maďarsko. D: EGIS PHARMACEUTICALS LTD, BUDAPEST, Maďarsko. B: INJ 10X2ml/50mg kód SÚKL: 30144; INJ 100X2ml/50mg kód SÚKL: 09128

----------------------------------------------------------------

75/ 229/90-C

HEMOFACTOR HT  V: INSTITUTO GRIFOLS S.A., BARCELONA, Španělsko. D:   INSTITUTO GRIFOLS S.A., BARCELONA, Španělsko. B: INJ SIC 1X500UT+SOL. kód SÚKL: 94227

----------------------------------------------------------------

87/ 019/83-S/C

KOREBERON  D: VEB ARZNEIMITTELWERK DRESDEN, DRESDEN, Spolková   republika  Německo. B: DRG 100X20mg kód SÚKL: 04292

----------------------------------------------------------------

77/ 001/98-C

KREDEX 6.25 mg  V: SMITHKLINE BEECHAM PHARMACEUTICALS, CRAWLEY, Velká Británie. D: SMITHKLINE   BEECHAM   PHARMACEUTICALS,   BRENTFORD,   Velká  Británie.  B: TBL 28X6.25mg  kód SÚKL: 53482; TBL 28X25mg kód SÚKL: 53484

----------------------------------------------------------------

77/ 002/98-C

KREDEX 12.5 mg  V: SMITHKLINE BEECHAM PHARMACEUTICALS, CRAWLEY, Velká Británie. D:  SMITHKLINE   BEECHAM  PHARMACEUTICALS, BRENTFORD,   Velká  Británie. B: TBL 28X12.5mg kód SÚKL: 53483

----------------------------------------------------------------

77/ 003/98-C

KREDEX 25 mg  V: SMITHKLINE BEECHAM PHARMACEUTICALS, CRAWLEY, Velká Británie. D: SMITHKLINE BEECHAM PHARMACEUTICALS, BRENTFORD,   Velká Británie.  B: TBL 28X25mg kód SÚKL: 53484

----------------------------------------------------------------

 

 

47/1074/94-C

MCT OIL  V: MEAD JOHNSON PEDIATRICS A BRISTOL-MYERS SQUIBB CO., Spojené státy americké. B: OLE 1X946ml kód SÚKL: 95198 (BMS); OLE 1X946ml          kód SÚKL: 83535 (MJO)

----------------------------------------------------------------

47/1216/94-C

NUTRAMIGEN V: MEAD JOHNSON B.V., NIJMEGEN, Nizozemí. D: MEAD JOHNSON b.v., NIJMEGEN, Nizozemí. B: PLV 1X425g kód SÚKL: 95178

----------------------------------------------------------------

47/1201/94-C

PROSOBEE POWDER  V: MEAD JOHNSON B.V., NIJMEGEN, Nizozemí, MEAD JOHNSON CANADA, ONTARIO, Kanada. B: PLV 1X400g kód SÚKL: 41524 (CND); PLV 1X400g kód SÚKL: 95183 (NL)

----------------------------------------------------------------

44/ 410/92-C

REFADOR  V: SPOFA A.S., PRAHA, Česká republika. D: SPOFA A.S., PRAHA, Česká republika. B: INJ 1X15ml 2mg/ml kód SÚKL: 94831

----------------------------------------------------------------

47/1141/93-C

TRAUMACAL VANILLA  V: MEAD JOHNSON PEDIATRICS A BRISTOL-MYERS SQUIBB CO., Spojené státy americké. D: MEAD JOHNSON NUTRITIONALS,    BRISTOL-MYERS  SQUIBB,  EVANSVILLE, Spojené státy americké. B: SOL 1X237ml          kód SÚKL: 95201 (MJO); SOL 1X237ml kód SÚKL: 76952 (BMS)

----------------------------------------------------------------

13/ 112/83-C

VERPAMIL  D: ORION PHARMA A/S, HELSINKY, Finsko. B: TBL OBD 30X40mg      kód SÚKL: 86309; TBL OBD 100X40mg kód SÚKL: 86310; TBL OBD 30X80mg kód SÚKL: 86311; TBL OBD 100X80mg kód SÚKL: 86312

----------------------------------------------------------------

13/ 032/91-S/C

VERPAMIL 120  D: ORION PHARMA A/S, HELSINKY, Finsko. B: TBL OBD 30X120mg kód SÚKL: 93116; TBL OBD 100X120mg kód SÚKL: 21877

----------------------------------------------------------------

83/ 843/92-C

ZILDEN  V: ALFA SCHIAPPARELLI WASSERMANN S.P.A., TORINO, Itálie. D:   ALFA SCHIAPPARELLI WASSERMANN S.P.A., TORINO, Itálie. B: TBL 50X60mg          kód SÚKL: 97634

----------------------------------------------------------------


2.

Průběžná informace o obecně závazných právních předpisech zpracovaných Ministerstvem zdravotnictví a publikovaných ve Sbírce zákonů - doplnění

 

           

Na základě požadavku uplatňovaného odběrateli Věstníku Ministerstva zdravotnictví zveřejňuje se (od částky 11/1998) průběžná informace o obecně závazných právních předpisech zpracovaných Ministerstvem zdravotnictví a publikovaných ve Sbírce zákonů (označeno tučně kursivou):

 

Nařízení vlády, kterým se stanoví zdravotnické prostředky, které mohou ohrozit zdraví člověka

 

 

 

č. 342/2000 Sb.

Vyhláška Ministerstva zdravotnictví, kterou se stanoví hygienické požadavky na koupaliště, sauny a hygienické limity venkovních hracích ploch

 

 

 

č. 464/2000 Sb.

 

Vyhláška Ministerstva zdravotnictví o hygienických požadavcích na výrobky přicházející do přímého styku s vodou a na úpravu vody

 

 

 

č. 37/2001 Sb.

Vyhláška Ministerstva zdravotnictví o hygienických požadavcích na výrobky určené pro styk s potravinami a pokrmy

 

 

 

č. 38/2001 Sb.

Vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 250/1998 Sb., o registraci chemických látek

- změna

 

 

 

 

č. 50/2001 Sb.

 

Zákon č. 167/1998 Sb., o návykových látkách a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů

- změna

 

 

 

 

č. 57/2001 Sb.

 

Nařízení vlády, kterým se stanoví vzor služebního průkazu orgánů ochrany veřejného zdraví, jejich zaměstnanců a zástupců hlavního hygienika České republiky, krajských a okresních hygieniků

 

 

 

 

 

č. 79/2001 Sb.

 

 

 

Redakční sdělení

oprava tiskové chyby

 

 

            V částce 1/2001 Věstníku Ministerstva zdravotnictví v rubrice „ZPRÁVY A SDĚLENÍ“ pod pořadovým číslem 3 u vyhlášky Ministerstva zdravotnictví, kterou se stanoví hygienické požadavky na koupaliště, sauny a hygienické limity venkovních hracích ploch se číslice „132“ nahrazuje číslicí „464“.

 

           

Redakce Věstníku MZ

 



*) Souhrn současných znalostí o problematice CJN a nvCJN je k dispozici a k využití na www

      stránkách Ministerstva zdravotnictví ve formě Metodického listu, zpracováneho podle materiálu

      Světové zdravotnické organizace (WHO/EMC/ZDI/98.9 a WHO/CJS/APH/2000.3)